Furkan Bölükbaşı'ndan hadsiz paylaşım: 'Türbanlı Simge detayı ile olay olmuştu

Furkan Bölükbaşı'ndan hadsiz paylaşım: 'Türbanlı Simge detayı ile olay olmuştu

Sosyal medyada zaman zaman tartışmalı açıklamalarıyla gündeme gelen Furkan Bölükbaşı, bu kez Atatürk'lü bir paylaşımıyla büyük tepki topladı.

Milli voleybolcu Ebrar Karakurt'la yaşadığı "Lavuk" polemiğiyle bilinen Bölükbaşı, son olarak Google arama geçmişinde cinsel içerikli film arattığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Bu olay sonrası Bölükbaşı'nın yaptığı açıklamalar ve Atatürk'lü paylaşımı sosyal medyada infial yarattı.

640xauto-35.webp

CANLI YAYINDAKİ OLAYLI DETAY

Furkan Bölükbaşı'nın canlı yayında arama geçmişinde cinsel içerikli film aratıldığı iddiaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bölükbaşı, bu konuda açıklama yaparak, "Böyle ucuz numaralara başvurulması hala tuhaf. Hayatımda böyle bir şey seyretmedim. Yayın yaptığımız bilgisayarı yeni aldık ve bir haftadır kullanıyoruz. Yayınlar dışında açmadık bile. Ancak mesleğim gereği birçok ortak bilgisayarda Google hesabımla oturum açtım ve bu bilgisayarlar başkaları tarafından da kullanılabiliyor," dedi.

ekran-goruntusu-2024-08-14-123512.pngATATÜRK'LÜ PAYLAŞIM TEPKİLERE YOL AÇTI

Gelen tepkiler üzerine Furkan Bölükbaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, büyük bir tartışma yarattı. Bölükbaşı, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Florya sahilinde denize girdiği ve çevresinde toplanan vatandaşlarla birlikte çekilmiş fotoğrafını paylaşarak altına "Link" yazdı. Bu paylaşım sosyal medyada büyük bir infiale yol açtı ve tepkiler hızla yayıldı.

640xauto-34.webp

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Bölükbaşı'nın paylaşımı, sosyal medyada "Furkan Bölükbaşı Tutuklansın" etiketiyle Trend Topic listesine girdi. Kullanıcılar, paylaşımı "Haddini bil" şeklinde yorumlarla eleştirdi. Tepkiler, Bölükbaşı'nın Atatürk'ü kullanarak yaşanan skandalları geçiştirmeye çalıştığını belirten yorumlarla çığ gibi büyüdü.

Furkan Bölükbaşı'nın daha önce milli voleybolcu Ebrar Karakurt'u hedef aldığı ve "Ebrar Karakurt isimli provokatör hariç Kadın Voleybol takımımızın muhteşem zaferini kutluyorum. Tebrikler" şeklindeki paylaşımı da büyük tepki çekmişti. Karakurt, bu duruma "Arkadaşlar kim bu lavuk?" şeklinde karşılık vermişti.

640xauto-33.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.