Furkan Bölükbaşı’nın Google geçmişi ifşa oldu! 'Türbanlı Simge aşkı'

Furkan Bölükbaşı’nın Google geçmişi ifşa oldu! 'Türbanlı Simge aşkı'

AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen Furkan Bölükbaşı kendi yayınında kendini ifşa etti.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile sürekli birilerini hedef gösteren ve manipületif söylemleri nedeniyle gündemden düşmeyen Furkan Bölükbaşı bu kez kendi başını yaktı.

Sürekli olarak Atatürk ve Cumhuriyet değerlerini hedef alan Furkan Bölükbaşı kendi yayınında ifşa oldu. Geçtiğimiz günlerde erişim engeli getirilen Roblox ile ilgili çektiği bir videoda Furkan Bölükbaşı, ekranında arama yaptığı sırada Google geçmişinde cinsel içerikli bir video linkinin başlığı gündem oldu.

whatsapp-image-2024-08-13-at-145504.jpg

Şeriatı savunan Furkan Bölükbaşı'nın geçmişinde 'Türbanlı Simge s.... Part 2' adlı bir video linkinin görülmesi sosyal medyada olay oldu. Bölükbaşı'nın o anları sosyal medya kullanıcılarının diline düştü.

Kimi kullanıcı "Part 3' ne zaman gelir?" yorumunu yaparken bir kullanıcı ise "Şeriatçı lavuğun türbanlı simge aşkı" diye yorumda bulundu.

sdasdasdad.jpg

FURKAN BÖLÜKBAŞI AÇIKLAMA YAPTI

Görüntülerin hızla yayılmasının ardından alay konusu olan Furkan Bölükbaşı durumu toparlamak için X hesabından açıklama yaptı. Bölükbaşı yaptığı açıklamada bilgisayarı yeni aldığını ve kesinlikle böyle bir şey izlemediğini iddia etti.

Bölükbaşı sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Hayatımda böyle bir şey seyretmedim. Zaten yayın yaptığımız bilgisayarı yeni aldık, bir haftadır kullanıyoruz. Yayınlar dışında açmadık bile. Fakat mesleğim gereği pek çok ortak bilgisayarda Google hesabımla oturum açtım.

Bu ortak bilgisayarları benden başkaları da kullanıyordu. Ya da girdiğiniz her web sitesi, hatta YouTube videolarını indirdiğiniz savefrom gibi siteler bile isteğiniz dışında böyle sayfaları açıyor. Engel olamıyorsunuz.

Muhtemelen bu ikisinden birisi sebebiyle tarayıcıda açılmış bir sayfa. Bu meseleler herkesin başına sıklıkla geldiği halde böyle sanki bir açık bulmuş gibi saldırıyorsunuz. Böyle ucuz numalarınıza boyun eğecek birisi değilim. Hiçbir zaman da olmadım. Beni bilen biliyor, tanıyan da tanıyor."

asdasdasda.jpg

furkan-bolukbasi-kimdir-furkan-bolukbasi-kac-17715436-9967-amp.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.