Galatasaray’a seviye atlatacak transfer! Okan Buruk ısrarla istiyordu

Galatasaray’a seviye atlatacak transfer! Okan Buruk ısrarla istiyordu

Galatasaray, orta sahasını güçlendirmek için Okan Buruk’un ısrarla istediği, Bayren Münih’in yıldız oyuncusunu transfer ediyor.

Yeni sezonun başlamasına kısa bir süre kala transfer çalışmalarını daha da hızlandıran sarı kırmızılılar, orta saha transferi konusunda aradığı kilit oyuncuyu sonunda buldu.

Picture background

Ali Sami Yen'in vefatının 73. yıl dönümünde Feriköy Mezarlığı'ndaki kabri başında gerçekleştirilen anmanın ardından transferlerle ilgili basın mensuplarına konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “8 numarayı kuvvetlendirmemiz gerekiyor. Onun için son derece sıkı çalışıyoruz. İnşallah kısa sürede taraftarlarımıza haber vereceğiz.” İfadelerini kullanmıştı.

Picture background

Sarı kırmızılılar aradıkları kilit oyuncuyu sonunda buldu. O ismin geçtiğimiz sezon UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta maçında Bayern Münih-Galatasaray mücadelesinde ilk 11'de başlayan ve sergilediği başarılı performans ile Galatasaray’a büyük sorun çıkaran Leon Goretzka olduğu bilgisi elde edildi.

Maliyeti oldukça yüksek olan Alman futbolcu için Galatasaray yönetimi son dönemin en büyük bütçesini ayırmış durumda.

Bu transferin sebebi ise başarılı teknik direktör Okan Buruk’un yıldız oyuncunun transfer edilmesi konusundaki ısrarı oldu. Buruk, Goretzka'nın Galatasaray'ın orta sahasına seviye atlatacağına inanıyor.

Bayern Münih tarafından satış listesine konulan 30 yaşındaki oyuncu için gözden çıkarılan bonservis bedeli 10 milyon Euro'nun üzerinde. Yıllık maaş olarak da net 5 milyon Euro düşünülüyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.