Gözlüklü kadın hırsızlar kameradan kaçamadı

Gözlüklü kadın hırsızlar kameradan kaçamadı

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde gündüz vakti bir eve giren güneş gözlüklü 3 kadın, 2 pırlanta yüzük ile bir altın kolyeyi çalarak olay yerinden kaçtı.

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde gündüz vakti bir eve giren güneş gözlüklü 3 kadın, 2 pırlanta yüzük ile bir altın kolyeyi çalarak olay yerinden kaçtı. Hırsızlık anı ve şüphelilerin görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre olay, Haliliye ilçesine bağlı İpekyol Mahallesi'nde yaşandı. Bir apartmanın 4. katında oturan Ekinci ailesi, öğle saatlerinde misafirliğe gitmek üzere evden çıktı. Evden çıktıktan sonra kapı komşularından evine hırsız girdiği yönünde haber alan Uğur Ekinci, evine giderek kontrol etti. Bu sırada eşinin evde sakladığı 2 pırlanta yüzük ile bir altın kolyeyi yerinde bulamayan Ekinci, durumu polis ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine eve gelen polis ekipleri inceleme başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, gözlüklü 3 kadının binadan çıktığını tespit etti. Şüpheli tavırlar sergileyerek uzaklaşan kadınların kimliklerinin tespit edilerek yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Gündüz vakti rahat tavırlarıyla eve girip, pırlanta yüzükler ile altın kolyeyi çalan hırsızlar, 100 metre ilerideki marketten su ve kola alıp uzaklaştı. Tanınmamak için yüzlerini kapatan ve gözlük takan kadınların rahat tavırları güvenlik kamerasına yansıdı.

aw218980-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.