Gülse Birsel’den beklenen haber geldi! Herkes hayalini kuruyordu

Gülse Birsel’den beklenen haber geldi! Herkes hayalini kuruyordu

Senarist, komedyen ve oyuncu Gülse Birsel’den sevindirici bir haber geldi.

Türkiye’de başarılı isimlerden biri olan Gülse Birsel, senarist, sunucu, oyuncu, komedyen, yazar kimlikleriyle tanınmasına rağmen senarist kimliğiyle ön plana çıkıyor. Türk dizi tarihinde başarılı sitcomlara imza atan ve milyonların beğenisini toplayan kült eserler yazan Birsel, sosyal medya hesabından çalışma hayatına dair paylaşımlar gerçekleştiriyor. Son olarak Paris’ten paylaşım yapan Birsel, birkaç günlük tatilinden özel bir notla sevenlerine seslendi.

paristen-sevgilerle-kitabi-yazip-bitirip-buraya-kactim-3-5-gun-kitapciyi-isaret-ettigim-fotodaki-gibi-evet-kitabim-cikiyor-10-gune-filan-burada-da-tabii-hep-sanat-hep-sanat-centre-georges-pompidounun-onundey.jpg

BİRÇOK KİŞİYİ SEVİNDİREN HABER GELDİ

Ünlü senarist ve oyuncu, kitabını yazıp bitirdiğini ve 10 gün içinde satışa çıkacağını duyurdu. Kitabının çıktığını yazdığı notta birkaç kere belirten Birsel, “Kitabım çıkıyor ve bayağı komik oldu, onu söylemiş miydim?” ifadelerini kullandı.

paristen-sevgilerle-kitabi-yazip-bitirip-buraya-kactim-3-5-gun-kitapciyi-isaret-ettigim-fotodaki-gibi-evet-kitabim-cikiyor-10-gune-filan-burada-da-tabii-hep-sanat-hep-sanat-centre-georges-pompidounun-onu-3.jpg

Ünlü ismin paylaşımının altına takipçilerinden ve hayranlarından çok sayıda yorum geldi. Birsel’in gönderisi 66 binden fazla beğeni topladı. Birsel’in notunun tamamı ise şöyle:

“Paris’ten sevgilerle. Kitabı yazıp bitirip buraya kaçtım 3-5 gün. Kitapçıyı işaret ettiğim fotodaki gibi, evet kitabım çıkıyor 10 güne filan. Burada da tabii hep sanat hep sanat. Centre Georges Pompidou’nun önündeyim, Chagall’ları filan çektim. Severim Chagall. Comedie Française’in önündeki pozu vermeye mecburdum. Kitap da komedi, belirteyim. Sokakta yürürken turistik atraksiyon olarak fotomu çekip bir gazeteye basıp verdiler. “Ünlüler Paris’te görüldü” filan yazıyor. Bir şey demedim, ünlü gibi davranılmasına heyecanlanmış gibi yapıp aldım. Parasız ama bağış yapabilirsiniz diye herkesi çekip yollarını buluyorlar. Güzel dümen. Pavlova’yı da koydum çünkü bu toplu karışık fotolarda illa bi yemek oluyor. Kitabım çıkıyor ve bayağı komik oldu, onu söylemiş miydim? Tamam o zaman. Ben daha buradayım. Bir şey isterseniz artık başkasıyla çözün benim bavul doldu. Kitap da alacağım yarın. Siz de alın. Ama benimkini. 10 güne çıkıyor. Hop nasıl geldik yine kitaba bak.”

Ünlü ismin paylaşımına gelen yorumların arasında en dikkat çekenleri, sevenlerinin dizi ve film çekmesini istedikleri yorumlar oldu.

gulse.jpg

GÜLSE BİRSEL KİMDİR?

Yazdığı televizyon dizileriyle tanınan Gülse Birsel, başarılı bir senarist, yazar, komedyen, oyuncu ve gazetecidir. 11 Mart 1971’de dünyaya gelen Birsel, birçok önemli yapımıyla dikkat çekiyor.

İlk gençlik yıllarında oyuncu olma hayalleri kuran Birsel, ailesinin de isteğiyle Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümünde eğitim aldı. Ardından Columbia Üniversitesi’nde Sinema yüksek lisansını bitirdi.

Üniversitenin ikinci yılında Aktüel dergisinde işe başlayarak medya sektörüne adım atan Birsel, ATV, Esquire dergisi, Sabah gazetesi, G.A.G televizyon programı gibi medya alanlarında görev aldı.

G.A.G. programı sonrası 2004 yılında ATV’de yayınlanan Avrupa Yakası dizisiyle ekranlara gelen Birsel, aynı zamanda dizinin senaristliğini yaptı. Yalan Dünya, Jet Sosyete, Aile Arasında gibi sevilen dizi ve filmlerin senaryosunu kaleme alan usta ismin aynı zamanda kitapları bulunuyor.

paristen-sevgilerle-kitabi-yazip-bitirip-buraya-kactim-3-5-gun-kitapciyi-isaret-ettigim-fotodaki-gibi-evet-kitabim-cikiyor-10-gune-filan-burada-da-tabii-hep-sanat-hep-sanat-centre-georges-pompidounun-onu-2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.