Hakan Çalhanoğlu Montella'yı hedef aldı! Açtı ağzını yumdu gözünü

Hakan Çalhanoğlu Montella'yı hedef aldı! Açtı ağzını yumdu gözünü

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024 çeyrek finalinde Hollanda’ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Maçın hemen ardından konuşan kaptan Hakan Çalhanoğlu, Montella’ya ateş püskürdü.

EURO 2024 çeyrek finalinde A Milli Futbol Takımımız, Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda dün akşam Hollanda ile karşı karşıya geldi.

Milliler ilk yarıyı 1-0 önde tamamlasa da ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 2-1 mağlup ayrılmak zorunda kalarak turnuvaya veda etti.

Türk vatandaşlar Almanya'da milli maç için meydanları doldurdu- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Maç sonunda taktiksel hatalarından dolayı Montella’yı hedef alan takımın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, “İkinci yarıya çok iyi başlamadık, geriye çekildik. İkinci golden sonra uzun toplara döndük, keşke geri çekilmeseydik. Oluyor böyle şeyler. Buraya kadar gelmek de bir gurur. Tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayaklarına, yüreklerine sağlık.” açıklamasını yaptı.

Picture background

Açıklamalarında devam eden Çalhanoğlu, “Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok güzel bir turnuva geçirdik. Hocamıza, ekibine, masörlerimize, aşçılarımıza, bizi koruyan komutanlarımıza... Maalesef buraya kadarmış. Buraya kadar getirdik. Milletimize bu heyecanı yaşattıysak ne mutlu bize. Futbolda kaybetmek de var. Maç sonu taraftarlarımız bizi ayakta alkışladı. Bu güzel bir sinyal.” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.