Hamile eşine sokak ortasında demir sopayla dehşeti yaşattı! O görüntüler infial yarattı

Hamile eşine sokak ortasında demir sopayla dehşeti yaşattı! O görüntüler infial yarattı

Manisa’da yaşanan olay dehşete düşürdü. Hamile bir kadın sokak ortasında boşandığı eski eşi tarafından demir sopayla dövüldü. Dehşetin yaşandığı sırada çevredekilerin tepki vermemesi büyük yankı uyandırdı.

Türkiye’de öldürülen kadın sayısının haddi hesabı yok. Türkiye bugün bir kez daha kadın şiddeti haberiyle gündeme geldi.

Manisa’da boşandığı eski eşi hamile kadına demir sopayla dehşeti yaşattı. Boşandığı eski eşini sokak ortasında tekme tokatla darpedip defalarca kez acımadan demir sopayla vurdu.

screenshot-4-ti6h-cover.webp

DEMİR SOPAYLA ŞİDDEET UYGULADI

Eski eş tartıştığı ve hamile olduğu öne sürülen kadına defalarca yumruk ve tekme atarak, şiddet uyguladı. Olay, herkesin gözü önünde uzun süre devam etti.

y.jpg

O ANLAR ANBEAN KAYDEDİLDİ

Bu korkunç anlar, kameralar tarafından anbean kaydedildi. Çevredeki insanların şiddete müdahale etmemesi, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. Videoda, yalnızca bir kişinin dakikalar sonra şiddet uygulayan eski eşe müdahale ettiği görüldü. Bu anlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

yyt.jpg

CANİ EŞ GÖZALTINA ALINDI

Sokak ortasında demir sopayla eski eşine dehşet yaşatan cani koca polis ekibi tarafından ters kelepçe yapılarak gözaltına alındı. Akhisar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Akman, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

rr.jpg

4rr.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.