Hande Yener’den duygu dolu anneler günü paylaşımı

Hande Yener’den duygu dolu anneler günü paylaşımı

Ünlü şarkıcı Hande Yener’in anneler günü paylaşımı okuyanları duygulandırdı.

Şarkıcı Hande Yener’in 82 yaşındaki annesi Yıldız Özyener, kısa bir süre önce hayatını kaybetmişti. Yener, annesini kaybettiğini “Bugün dünyamı kaybettim… Annemi sonsuzluğa uğurladım… Onun iyileşmesi için çok çaba harcadık ama ne yazık ki bu sefer olmadı. İlgi gösterip başsağlığı dileyen herkese teşekkür ederim” sözleri ile duyurmuştu.

Ölümü ile yıkılan sanatçı, annesinin bakımını kendi evinden yapıyordu. Pandemi döneminde Yener, annesinden dolayı çok dikkatli davrandığını söylemişti. 51 yaşındaki şarkıcı Hande Yener, annesinin ardından sözü ve müziği kendisine ait olan ‘Kafandan Bunu Çıkar’ adlı duygusal şarkısını paylaşmıştı.

Sanatçı bu şarkıyı annesinin ölümünün ardından hazırladığını sevenleri ile paylaşmıştı. Yener’in Anneler Günü’ne özel yaptığı paylaşım ise okuyanları duygulandırdı.

1212-fsma-cover-jpg.webp

SÖZLERİ YÜREK BURKTU

Sosyal medya hesabından Anneler Günü paylaşımı yapan Sanatçı Hande Yener, annesinin fotoğrafını duygu yüklü sözlerle paylaştı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Hande Yener, “Hiç bitmeyecek deli bir özlem ve tarifsiz bir boşluk senin yokluğun, benim canım annem. İlk kez anneler gününde bizimle yoksun. Anneler günün kutlu olsun benim eşsiz annem” ifadelerini kullandı. Hande ismini annesinin taktığını paylaşımında belirten Yener, küçükken adını sevmediğini annesinin de kendisine “Olur mu hiç sevmemek, anlamı çok güzel, gülen ve güldüren” dediğini dile getirdi.

hande-yener-yeni-teklisi-annesi-icin250.jpg

Yener’in Instagram hesabından yaptığı paylaşıma sanatçı arkadaşlarından da destek geldi. Göksel, Ayşegül Aldinç, Yıldız Çağrı Atiksoy, Simge Sağın da Hande Yener’in paylaşımının altında acısını paylaştı.

sfasdasdasd.jpg

sssss.jpg

asdadasdasd.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.