Rapçi Ezhel'in son hali gündem oldu! Yeni imajı sosyal medyaya damga vurdu

Rapçi Ezhel'in son hali gündem oldu! Yeni imajı sosyal medyaya damga vurdu

Uzun zamandır Almanya'da yaşayan ünlü şarkıcı, imaj tazeledi. Yeni imajı sosyal medyada olay oldu.

Almanya'da yaşayan ve müzik kariyerine orada devam eden rapçi Ezhel, imaj değişikliğiyle hayranlarını şaşırttı. Uzun sakalları ve yeni tarzıyla Ezhel, sosyal medyada gündem oldu.

Ezhel, yeni imajını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafta Ezhel'in uzun sakalları ve yeni tarzı dikkat çekti. Ezhel'in bu yeni imajı hayranlarından tam not aldı.

Ezhel kimdir, gerçek adı nedir? Rapçi Ezhel (Ömer Sercan İpekçioğlu) kaç yaşında, nereli, mesleği ne, şarkıları nelerdir? Ezhel hayatı ve biyografisi! - Haberler

Son yıllarda en çok tartışılan isimlerden biri olan Ezhel, yaptığı şarkılarla milyonlarca dinleyiciye ulaştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık konuşulan Ezhel, bu kez yeni imajıyla gündem oldu.

PAYLAŞIMINA YPRUM VE BEĞENİ YAĞDI

Ünlü rapçi Ezhel, son zamanlarda uzattığı sakallarıyla dikkat çeken yeni bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafı gören takipçilerinden Ezhel'e beğeni ve yorum yağdı.

Türkiye'yi terk eden rapçi Ezhel'in son hali gündem oldu! Yeni imajı çok beğenildi

BERLİN'DE YAŞIYOR

Şarkıları dillerden düşmeyen ve sansasyonel yaşam tarzıyla sürekli gündemde kalan Ezhel, uzun bir süredir Almanya'nın Berlin kentinde yaşıyor.

"EVİMİN ERKEĞİ, EVİMİN DİREĞİ

Türkiye'de yaşadığı olaylardan sonra Almanya'ya taşınan Ezhel'le birlikte karesini paylaşan Azerbaycanlı rapçi Alizade bir süre sonra "Evimin erkeği, evimin direği" sözleriyle ortalığı karıştırmıştı. Ünlü isimlerin aşk iddiası uzun süre konuşulmuştu.

EZHEL KİMDİR?

Ezhel, Türk rapçi, şarkıcı ve söz yazarıdır.

Asıl adı Sercan İpekçioğlu'dur. 1 Temmuz 1991 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Babası Kilislidir. Annesi ise Erzincan İliç Yakuplu Köyü'ndendir.

Babası Sermet İpekçioğlu bir gazetecidir. Annesi Ulya Turgut ise emekli devlet dansçısıdır.

Tutuklanan rapçi Ezhel ile ilgili flaş gelişme

Babası, Sercan İpekçioğlu 1 yaşında iken annesini terk etmiş ve başka biri ile yaşamaya başlamıştır. Sercan İpekçioğlu annesi ile büyümüştür. Ezhel Sercan İpekçioğlu, TED Ankara Koleji'nde okudu.

TED'e burs ile girdiğini, ancak daha sonra derslerinin bozulduğunu ifade eden Ezhel, 5. sınıfta iken MTV aracılığı ile raple ilgilenmeye başladı. Kolej ile başlayan eğitim hayatında devlet lisesine devam eden Ezhel, 15 yaşındayken liseyi bıraktı.

Rap hayatına Ais Ezhel adı ile başladı. Keişan ile birlikte yaptığı seri tanınmasını sağladı. Kamufle, Red, Anıl Piyancı, Keişan, Grogi, İndigo, Nomad ile çıkardıkları Sekiz adlı şarkı, çok büyük kitlelere ulaştı.

Freestyle King 2 yarışmasında 16 yarışmacının arasında 1. oldu.

2016 yılında Ais Ezhel mahlasından Ais'i çıkardı ve Ezhel olarak devam etti. Şu anda Ezhel, aktif müzik yaşamını sürdürüyor.

EZHEL'İN ANNESİNDEN ALİZADE'YE TEPKİ GELMİŞTİ

Ezhel ve Alizade arasındaki aşk gündemin en çok konuşulan konularından olmuştu. Alizade, sosyal medya hesabından “evimin direği” ve “enişteniz” notlarıyla fotoğraflar paylaşmıştı. Bu mesajlara Ezhel'in annesinden jet yanıt gelmişti.

"ENİŞTENİZ"

"ENİŞTENİZ"

Takipçilerine "Aşk mı yaşıyorlar yoksa arkadaşlar mı?" diye düşündürten ikili çok geçmeden yeni bir kare yayınlamıştı. Alizade'nin "Enişteniz" açıklaması aşk ilan olarak değerlendirilmişti.

Bu ilişkiye karşı çıkanlar, tepki gösterenlerin başında yer alan kişi ise Ezhel'in annesi Ulya Hanım olmuştu.

Ulya Hanım, "Ben sağken zade made yaklaşamaz. Bazı arkadaşlıkları hemen bir yerlere yama yapmayın" şeklinde konuştu.

"BEN SAĞKEN ZADE MADE YAKLAŞAMAZ"

"BEN SAĞKEN ZADE MADE YAKLAŞAMAZ"

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.