Demet Evgar sette kızını emzirirken paylaştı! Yorum ve beğeni yağdı

Demet Evgar sette kızını emzirirken paylaştı! Yorum ve beğeni yağdı

Bahar dizisinin yıldızı Demet Evgar'ın sette bebeğini emzirirken yaptığı paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Demet Evgar, "Bahar" dizisindeki rolüyle bir kez daha hayranlarının beğenisini topladı. Uzun bir aradan sonra ekranlara dönen Evgar, yeni dizisiyle sosyal medyanın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başardı.

Hem anne hem oyuncu olan Evgar, çocuk da yaparım kariyer de cümlesini hepimize kanıtlıyor desek yeri!

Ayça Üzüm'ün senaryosunu kaleme aldığı "Bahar" dizisinde, Evgar, hayatını yeniden inşa etmeye çalışan bir kadını canlandırıyor. Dizide Evgar'a Buğra Gülsoy eşlik ediyor. Mehmet Yılmaz Ak ise dizide Bahar'ın eşini canlandırıyor.

Başarılı oyunculuğuyla ekranların sevilen isimleri arasında yer alan Demet Evgar, altı yıllık aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile 2022 yılının mart ayında dünyaevine girdi.

Picture background

Ağustos ayında kızı Mavi'yi kucağına alan Demet Evgar, yoğun set koşullarına kimi zaman kızıyla katılıyor.

2022 yılının Mutlaka denk gelmişsinizdir. Ağustos ayında kızı Mavi'yi kucağına alan Demet Evgar, yoğun set koşullarına kimi zaman kızıyla katılıyor.

Ünlü oyuncu bu sefer de sette kızı Mavi'yi emzirdiği paylaşımıyla adından söz ettirdi.

KIZINI EMZİRDİĞİ POZU PAYLAŞTI

demet.jpg

"YA SANA HELAL OLSUN"

Bahar'ın güzel oyuncusuna "Hem başarılı hem de iyi bir anne", "Sette de evladı yanında helal", "Ya sana helal olsun" yorumları yağdı.

????????

????????

????????????????

DEMET EVGAR KİMDİR?

Demet Evgar, Manisa doğumlu ve Arnavut kökenli. Oyunculuk kariyerine 17 yaşında adım attı.

Manisa'daki Afsem Tiyatrosu'nda başladı. İlk sahne deneyimini Ray Cooney'nin Kaç Baba Kaç oyunuyla yaşadı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu.

Konservatuvar eğitimi sırasında Tiyatro Kılçık adında bir topluluk kurdu ve bu toplulukta oyunculuk ve oyun yazarlığı yaptı. Kenter Tiyatrosu'nda Aşk Çemberi adlı oyunda ve Tiyatro Kılçık'ta Takanlar ve Takılanlar ile Ayşegül Hindistan’da adlı oyunlarda rol aldı.

2009'da Kent Oyuncuları tiyatrosunda Mehmet Birkiye'nin yönettiği Cimri oyununda Elise karakterini canlandırdı ve bu performansıyla 8. Tiyatro Ödülleri'nde Yılın Kadın Oyuncusu ödülünü kazandı.

Televizyon dizileri Aslı ile Kerem, Bütün Çocuklarım ve Emret Komutanım'da ve sinema filmleri Banyo ve Beyza’nın Kadınları'nda rol aldı. Ayrıca 2007'de Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Rock Müzikalleri'nde ve 2009'da Mahsun Kırmızıgül'ün Güneşi Gördüm filminde rol aldı. 2010'da Yahşi Batı filminde Cem Yılmaz ve Ozan Güven ile başrolleri paylaştı ve ardından Vay Arkadaş filminde Mete Horozoğlu, Ali Atay ve Fırat Tanış ile birlikte oynadı.

Televizyonda ilk olarak Türkmax'te yayınlanan ve sonra Star TV'ye geçen 1 Erkek, 1 Kadın adlı dizide Zeynep Yıldırım karakterini canlandırdı. Daha sonra Fox TV'de yayınlanan ve ismi değiştirilerek 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk ve sonra da 1 Erkek 1 Kadın 2 Çocuk olarak devam eden diziye katıldı. Ayrıca Özgü Namal'ın jüri üyeliğini yaptığı Yetenek Sizsiniz Türkiye programına kısa süreliğine katıldı.

Picture background

BEBEK ODASINDAKİ POZLARI SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLMUŞTU

Başarılı oyuncu Demet Evgar, kızı Mavi'nin oyun evinin yanında verdiği pozları sosyal medya hesabından yayınlayınca olay olmuştu.

Siyah mini ve göğüs dekolteli elbisesiyle kızının odasında poz veren ünlü oyuncu, pozlarına "Kızımın sarayından" notunu düşmüştü.

"EN SEKSİ ANNE"

Evgar'ın kombini eleştirilerin hedefi olmuştu. Ancak Evgar'ın pozlarını seksi bulanlar da vardı. Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından oyuncuya "En seksi anne" yorumunda bulunmuştu.

Demet Evgar’ın bebek odasındaki seksi pozları dikkat çekti! Athena Gökhan’dan olay yorum… - Sayfa 10

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.