Eda Ece’nin paylaştığı o fotoğrafa beğeni yağmuru

Eda Ece’nin paylaştığı o fotoğrafa beğeni yağmuru

Çiçeği burnunda anne Eda Ece, kızını kucakladığı anını sosyal medya hesabında paylaştı.

Yasak Elma dizisinde parlayan ve milyonlarca kişinin beğenisini toplayan Eda Ece Tuncer, geçtiğimiz aylarda dünyaya gelen kızı Mina İpek’i paylaştı. O kare, takipçileri tarafından beğeni topladı.

KIZIYLA POZ VERDİ

Nisan ayında kızını kucağına alan ve anneliği tadan Eda Ece, kızıyla ilk pozunu verdi. Ünlü oyuncu, bebeğini kucakladığı pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Oyuncu, 2019 yılında beraberlik yaşamaya başladığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 2023 yılının yazında dünyaevine girmiş, birkaç ay sonra da bebek müjdesi vermişti. Ünlü oyuncu, haftalar önce minik kızı Mina İpek’i kucağına aldı.

Kızıyla vakit geçirdiği anları paylaşan oyuncu, bebeğinin yüzünü göstermemeyi tercih etti.

edaecevekizi.webp

“AKLIN FİKRİN ONDA”

Oyuncu, annelik sürecinin nasıl geçtiğini de anlatmıştı. “Doğumdan beri 7/24 minik kuşumlayım. Annelik ne büyük bir şeymiş anladım. Uyku, dinlenme yok. Sürekli ona en iyi şekilde bakmaya çalışıyorsun. Aklın fikrin onda. Dev bir sevgi ve fedakarlık, çok acayip” ifadelerini kullanmıştı.

KIZINA VERDİĞİ İSİM DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Doğum yaptıktan sonra kızının dünyaya gelişini sosyal medya hesabından kendisi duyuran oyuncu, kızına verdiği isimle dikkat çekmişti.

Daha önceleri bebeklere verilen farklı isimleri eleştiren Eda Ece’nin kızına Mina İpek adını vermiş olması ironik bulundu. Oyuncunun verilen isimlerle ilgili şu sözleri akıllara gelmişti:

“Lili, Lala, Lolo gibi isimler var. Annemin Adı Ayşe, en kötü Ayşe koyarım.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.