Eltiler tatilde! Hande Erçel'in Lizbon pozları sosyal medyaya damga vurdu

Eltiler tatilde! Hande Erçel'in Lizbon pozları sosyal medyaya damga vurdu

Ünlü iş insanı Hakan Sabancı'nın evlilik hazırlığı içinde olduğu iddia edilen oyuncu Hande Erçel, 2021'de Hacı Sabancı ile dünyaevine giren Nazlı Sabancı ile Lizbon'a tatile gitti.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, Hakan Sabancı ile evlilik iddiaları arasında, Sabancı ailesinin bir diğer üyesi Nazlı Sabancı ile tatil yaparak dikkatleri üzerine çekti.
dv.jpg

Lizbon'da verilen pozlar, ikilinin tatil keyfinin yüksek olduğunu gösterirken, sosyal medyada hızla yayıldı ve gündem oldu.

fed.jpg

ARZU SABANCI VE OĞLUNDAN HANDE ERÇEL AÇIKLAMASI

Hande Erçel, Arzu Sabancı'nın kendisini istemediğine dair söylentilere, samimi bir dille "Böyle bir şey olabilir mi, lütfen" diyerek yanıt verdi. Hakan Sabancı ile ilişkisi sonrasında yaşamında büyük ve olumlu değişiklikler yaşadığını belirten Erçel, seyahat alışkanlıklarında bile bir düzen oluştuğunu, eskiden plansız seyahat ederken şimdi planlı hareket etmeyi öğrendiğini ifade etti.

HANDE ERÇEL'İN TATİL POZLARI LİZBON'DAN! LİZBON HANGİ ÜLKEYE BAĞLIDIR?

Lizbon, Portekiz'in başkenti ve en büyük şehri olarak bilinir. Atlantik Okyanusu'nun kıyısında, Tejo Nehri'nin oluşturduğu haliç üzerinde konumlanmıştır. Tarihi ve kültürel zenginlikleriyle dikkat çeken bu şehir, yedi tepe üzerine kurulu olmasıyla da ünlüdür.

2017 yılı itibarıyla yaklaşık 505.526 kişilik bir nüfusa sahip olan Lizbon, "Lizbon Metropolitan Alanı" ile birlikte yaklaşık 2.800.000 kişilik bir nüfusu barındırmaktadır. Avrupa Birliği'nin en zengin bölgelerinden biri olarak kabul edilen Lizbon, aynı zamanda Avrupa'nın en batı noktasında yer alır ve bu özelliğiyle de coğrafi bir öneme sahiptir.

Şehrin tarihi Neolitik Çağ'a kadar uzanmakta ve Fenike, Roma, Endülüs gibi birçok medeniyetin izlerini taşımaktadır. Lizbon, 1260 yılından beri Portekiz'in başkenti olup, 16. yüzyılda Portekiz İmparatorluğu'nun en görkemli dönemlerinden birini yaşamıştır.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.