Hangi rengi seçtiginiz karakteristik yapınızı belli ediyor 'Siyah ağırlıktaysa dikkat

Hangi rengi seçtiginiz karakteristik yapınızı belli ediyor 'Siyah ağırlıktaysa dikkat

Dolabınızda özellikle kırmızı ve kiremit tonlarını tercih ediyorsanız dişil enerjiniz yüksek

Kıyafet tarzınız aslında kişiliğinizi de yansıttığı için birçok insan giyiminde karakteristik aksesuarlar kullanmayı sever stilistlerin açıkladığına göre; dolabınızda seçtiğiniz renk tonları karakteristik yapınız hakkında bilgi veriyor. Her vatandasın kıyafet tarzı birbirinden farklı peki bunun karakterinize bağlı bir nedeninin olabileceği hiç aklınıza gelmiş miydi?

AĞIRLIKLI OLARAK SİYAH RENK KULLANIMI
Dolapta ağırlıklı olarak siyah renk kıyafetlerini tercih edilmesi baskın ve negatif enerjiyi üzerinize çekeceğinden ve eril bey yansıtma yapacağından stilistler siyah rengin ağırlıklı olarak dolabınızda yer almasını önermiyor.
Ağırlıklı olarak siyah renk kullanımının negatif enerjiyi üzerinize çekeceğini dair uzmanların bazı söylemleri bulunuyor. Negatif enerjiye ve negatif düşüncelere daha yatkın olan kişilerin genellikle daha renkli giyinmesi tavsiye ediliyor.
DİŞİL ENERJİNİZ YÜKSEK
Dolabınızda özellikle kırmızı ve kiremit tonlarını tercih ediyorsanız dişil enerjiniz daha yüksek ve genellikle esprileri seven ve komik filmleri tercih eden neşeli bir yapınız var.
LACİVERT VE KAHVE TONLARI
Eğer lacivert ve kahve tonlarını tercih ediyorsanız genellikle kalabalık alanlardan hoşlanmıyor ve sakinliğe yönelmeyi tercih ediyorsunuz. İçsel süreçlerinizin dışa vurumunu ise çoğunlukla yapmamayı tercih ediyorsunuz şiir ve edebiyatta dışavurumunuz ise yüksek

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.