Tombalak olayında Lahit bulmuştu iddiası Müge Anlı'yı şaşırttı 'Stüdyodaki konuğun sözleri olay oldu'

Tombalak olayında Lahit bulmuştu iddiası Müge Anlı'yı şaşırttı 'Stüdyodaki konuğun sözleri olay oldu'

ATV ekranlarının ilgili izlenen programı Müge Anlı her gün izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Bu kez lahit iddiası stüdyoyu karıştırdı.

ATV ekranlarının ilgili izlenen programı Müge anlı her gün izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor programda gündeme gelen yeni bir bakanın define için öldürüldüğü iddiası stüdyo'ya bomba gibi düştü.
GÖKHAN TONBAK'A NE OLDU
Burdur'un karaaliler köyünde evinin önünde tüfekle öldürülen Gökhan tonbak ile ilgili sırlar henüz gizemini koruyor tombak'ın ailesi Müge anlı ve ekibinden bu konuya ilişkin yardım istedi sonucu merakla beklenen Gökhan tombak cinayeti neden işlendi?
CİNAYETE YÖNELİK İDDİALAR
Evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenilen tombak'ın cinayetine yönelik çeşitli iddialar gündeme geliyor. Mehmet Çelik Tombak'ın define aradığını söyleyen Çelik define yüzünden öldürülmüş olabileceğine dair bir iddia ortaya attı. 'Lahit bulmuştu' cümlesi herkesi şaşırttı.


Söz konusu olay 1 Aralık Perşembe günü gece saatlerinde Bucak ilçesi Karaaliler Mahallesi'nde meydana geldi yoldan geçen mahalleli evli ve iki çocuk babası Gökhan tomba'nın evinin önünde yerde hareketsiz yaptığını fark ederek 112 acil çağrı merkezine bildirdi ihbarlı olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri kontrol sonrasında Tombak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ardından cenaze adli tıp kurumuna sevk edildi yapılan incelemede tombak'ın av tüfeğiyle vurularak öldü tespit edildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.