Havada büyük panik. 227 yolculu uçak acil iniş yaptı

Havada büyük panik. 227 yolculu uçak acil iniş yaptı

227 yolcuyu taşıyan uçak acil iniş yapmak zorunda kaldı.

Detroit Metropolitan Wayne County Havalimanı'ndan kalkan ve 227 yolcuyla yola çıkan uçak, yolculara servis edilen bozulmuş yiyecekler nedeniyle New York JFK Havalimanı'na yönlendirildi.

aeroplane-aircraft-airline-seats-3119983.webpDelta Havayolları yetkilileri, uçak içindeki ana kabin yemek servisinin bir kısmının bozulduğunu tespit ettikten sonra, güvenlik önlemi olarak uçağı New York'a yönlendirdiklerini belirtti. Olayla ilgili yapılan açıklamada, yolcuların sağlığını riske atacak bir durum oluşmadığı vurgulandı.

wifl2oha.jpegUçak New York'a indiğinde, New York ve New Jersey Liman İdaresi'nden bir sözcü, iniş sırasında 10'u uçuş ekibi üyesi ve 14'ü yolcu olmak üzere toplam 24 yardım vakası olduğunu, ancak hiçbirinin tıbbi yardım almayı kabul etmediğini bildirdi.

700x400.webpYolculara otel konaklaması ve ulaşım sağlandıktan sonra varış noktalarına yeniden rezervasyon yapıldığı bilgisi verildi.

Delta Havayolları ise olayın ardından uçuş ekibi ve yolcuların güvenliği için gereken tüm önlemleri aldıklarını ve konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattıklarını açıkladı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.