Hazır olun! Bugünden itibaren yüzde 20 zam geldi

Hazır olun! Bugünden itibaren yüzde 20 zam geldi

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor. Bugünden itibaren fiyatına yüzde 20 zam gelecek.

Memur ve emekli maaşlarındaki hafif artışlar hala tartışma konusu, ancak diğer tüm harcamalarda önemli artışlar bekleniyor. İnternet kullanıcıları için kötü bir haber geldi. İnternet servis sağlayıcıları tarifelerini %20-25 oranında yükseltti.

Yeni aboneler yarından itibaren daha yüksek ücretlerle hizmetten yararlanacaklar. Mevcut aboneler ise gelecek ayın faturasında bu artışı görecekler.

Hükümet Temmuz ayında asgari ücreti artırmama ve emekli maaşlarını sadece %25 oranında yükseltme kararı aldı.

Elektrik fiyatları %38 oranında artarken, tütün, alkol ve akaryakıt fiyatları da ÖTV nedeniyle kademeli olarak yükseldi.

Picture background

TÜRKNET ABONELİK ÜCRETLERİNE ZAM

Gigafiber altyapısını kullanarak Türkiye'nin birçok noktasına 1000 Mbit/s hızında internet hizmeti sağlayan TürkNet, abonelik ücretleri için yüzde 25 zam yaptı. Müşterilerine bağlayıcı olmayan sabit fiyat sunan TürkNet, yarın itibariyle abonelik fiyatını 399,90 TL'den 499,90 TL'ye çıkardı.

Bu değişiklik başlangıçta yeni abonelere yönelik geçerli olacak, ancak mevcut TürkNet kullanıcılarının bir sonraki fatura tarihi itibariyle artan tarifelerden yararlanmaları gerekecek.

Picture background

İnternetin herkes için vazgeçilmez bir ihtiyaç haline geldiği günümüzde, TurkNet ve diğer Türkiye'deki internet servis sağlayıcıları, temmuz ayında ciddi fiyat artışlarına hazırlanıyor.

Elektrik, tütün, alkol ve akaryakıt gibi diğer temel ürünlerdeki yükselişlerin ardından, bu zam haberleri vatandaşları daha da zor durumda bırakacak gibi görünüyor.

Türkiye'nin ekonomik durumu ve süregelen enflasyon, halkın harcama gücünü ciddi şekilde etkilemeye devam ediyor. Bu durum, birçok kişinin temel ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çekmesine neden olabilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.