Hülya Avşar'dan ortalık karıştıracak Mert Demir itirafı: Serenay Sarıkaya duymasın!

Hülya Avşar'dan ortalık karıştıracak Mert Demir itirafı: Serenay Sarıkaya duymasın!

Hülya Avşar, YouTube programında yaptığı bir itirafla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Yeşilçam’da yaptığı başarılı projelerle gönüllere taht kuran Hülya Avşar, son dönemlerde adından sıklıkla söz ettiriyor. Sesi ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan Avşar, YouTube programında yaptığı bir itirafla sosyal medyanın gündemine oturdu.

PROGRAMI ÇOK SEVİLDİ
Bir süredir sosyal medya platformu YouTube’da başarılı bir yayıncılık sergileyen Hülya Avşar’ın bir Hülya Avşar sohbeti adını verdiği YouTube programı son dönemlerde ünlü isimlerin sansasyonel açıklamalarına da sahne oluyor. ele aldığı konu ve konuklarla başaran Hülya Avşar bu kez Murat Boz konuk aldığı bölümde verdiği cevapla gündeme geldi.

CEVABI ŞAŞIRTTI
Murat Boz’un konuk olduğu programda, yakışıklı şarkıcının kendisine yönelttiği beğendiğin birisi var mı sorusuna verdiği cevapla herkesi şaşırttı.
Avşar, Serenay‘a ayıp olmaz mı diyerek Mert Demir çok hoş ama yanıma alır mıyım bilemedim tanımıyorum ifadelerini kullandı.

SERENAY NE DİYECEK?
Programa damga vuran açıklama sosyal medyada bir çok kullanıcı tarafından tartışıldı. Bu itiraf sonrası magazin gündem mi birbirine girerken Serenay sarı cephesinden bir açıklama gelip gelmeyeceği de merak konusu oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.