Hürriyet tek tek şubelerini kapattı. Onlarca kişi işsiz kaldı

Hürriyet tek tek şubelerini kapattı. Onlarca kişi işsiz kaldı

Hürriyet Gazetecilik, Antalya ve İzmir'deki şubelerinin kapatacağını bildirdi.

Hürriyet Gazetecilik, Antalya ve İzmir'deki şubelerinin kapatıldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı bildirimle duyurdu.

Şirketin KAP'a gönderdiği açıklamaya göre, daha önce faaliyetleri durdurulan Antalya DPC Şubesi ve İzmir DPC Şubesi'nin artık tamamen kapatılmasına karar verildiği belirtildi. Bu kararın, şirketin uzun vadeli iş planları çerçevesinde kaynakların daha etkin kullanılması ve verimliliğin artırılması amacıyla alındığı ifade edildi.

hurriyet-izmir-subesini-kapatti-62-kisiyi-isten-cikardi.webpAntalya DPC Şubesi'nin Yenigöl Mahallesi, Serik Caddesi'nde bulunan adresinde, İzmir DPC Şubesi'nin ise Fatih Mahallesi, Ege Caddesi'nde bulunduğu kaydedilen açıklamada, kapatma kararının görülen lüzum üzerine alındığı vurgulandı.

62 ÇALIŞAN İŞSİZ KALDI

Öte yandan, Hürriyet Gazetecilik'in daha önce İzmir'deki basım faaliyetlerini durdurma kararı aldığı ve bu durumun 15 Aralık 2022 tarihinde gerçekleştirildiği hatırlatıldı. Bu kararla birlikte 62 çalışanın iş akdinin feshedildiği bilgisi de açıklamada yer aldı.

hurriyet-gazetecilik-antalya-ve-izmir-deki-subelerini-kapatti.webpHürriyet Gazetecilik'in İstanbul Esenyurt'ta bulunan DPC baskı tesisini de 1 Ekim tarihinde kapatma kararı aldığı bilgisine de hatırlatıldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.