İBB duyurdu! 10 gün boyunca kapatılacak

İBB duyurdu! 10 gün boyunca kapatılacak

Deprem güçlendirmeleri kapsamında 10 gün boyunca kapalı olacak viyadük ile ilgili duyuru yapıldı.

Okulların kapanmasıyla birlikte deprem güçlendirme çalışmaları kapsamında, 10 gün boyunca kapalı kalacak Sağmalcılar Viyadüğü ile ilgili açıklama, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Konunun detayları ortaya çıktı.

10 GÜN BOYUNCA 7 SAAT KAPALI

14 Haziran 2024 Cuma günü 2023-2024 eğitim öğretim yılının tamamlanmasıyla yeni bir yol yapım çalışması başlatılacak. Depreme karşı güçlendirme çalışması kapsamında, Bayrampaşa’da bulunan Sağmalcılar Viyadüğü kapatılacak ve 10 gün boyunca kapalı kalacak. O-3 kara yolu üzerinde bulunan viyadükte Aksaray yönünde “Viyadük genleşme derzi yenileme çalışması” yapılacağı İBB tarafından açıklandı.

Viyadük üzerinde bulunan tüm şeritlerde yapılacak olan çalışma nedeniyle saat 23.00 ila 06.00 arasında 10 gün boyunca geçici olarak trafiğe kapatılacağı duyurusu yapıldı.

istanbullular-dikkat-o-yol-10-gun-kapali-olacak-1718011720-5784.webp

ALTERNATİF ÖNERİLER YAPILDI

İBB tarafından yapılan açıklamaya göre, belirtilen saatler arasında o-3 kara yolu ve Metris-Esenler bağlantı yolunu kullanan sürücülerin Aksaray yönüne, alternatif olarak Otogar bağlantı yolu ve Dumlupınar Caddesi’ni kullanabilecekleri, böylece D-100 karayoluna bağlanarak Hal Kavşağından Eski Edirne Asfaltı bağlantı yoluyla ulaşımlarını sağlayabilirler.

Öte yandan yapılan açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi: “Bölgede trafik yoğunluğunda artış görülebileceğinden alternatif güzergahlar kullanılması önerilirken, sürücülerin trafik levhaları ve yer işaretlerine uymaları önem arz etmektedir.”

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.