İETT otobüslerinde artık yasaklandı! İstanbullular dikkat

İETT otobüslerinde artık yasaklandı! İstanbullular dikkat

İstanbul'da toplu taşıma kullanan tüm yolcular için güzel haber geldi. Bu yeni düzenleme ile birlikte artık zorunu olacak.

İstanbul'da toplu taşıma kullananlar için sevindirici bir haber geldi. İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri (İETT), yaz aylarında otobüslerde klima kullanımını zorunlu hale getirdi. Bu yeni düzenleme, sıcak yaz günlerinde toplu taşıma ile seyahat eden İstanbulluların konforunu artırmayı hedefliyor.

İETT yetkilileri, şehir içi toplu taşıma hizmetinde çalışan otobüs şoförlerine yönelik getirilen bu yeni zorunluluğun, yolcu memnuniyetini önemli ölçüde artıracağını ifade etti. Sıcak havalarda klima kullanımı, yolcuların daha rahat ve serin bir ortamda seyahat etmelerini sağlayacak.

Kararın, özellikle yaz aylarında toplu taşıma araçlarında yaşanan yoğunluk nedeniyle yolcuların konforunu artırmak amacıyla alındığı belirtildi. Böylece, sıcak yaz günlerinde toplu taşıma araçlarını kullanan İstanbullular için seyahat deneyimi daha cazip hale gelecek.

İETT'nin bu adımı, toplu taşıma hizmetlerinin kalitesini yükseltmeyi ve daha fazla insanı toplu taşıma kullanmaya teşvik etmeyi amaçlıyor. Yolcular bu yeni uygulamayı memnuniyetle karşılarken, şoförler ise klimaların sürekli açık kalması nedeniyle bu duruma tepkili.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.