İki araştırma gemisine personel aranıyor

İki araştırma gemisine personel aranıyor

İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Yunus S Araştırma Gemisi ve Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürlüğü Alemdar II Gemisi'nde görev yapmak üzere sözleşmeli personel alınacak. 


 

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından verilen ilanda, 3 adet gemi adamı kadrosuna sözleşmeli personel alınacağı belirtildi. Alınacak personelin, İstanbul Üniversitesi Su Bilimleri Fakültesi Yunus S Araştırma Gemisi ve Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürlüğü Alemdar II Gemisi''nde görev yapacağı açıklandı. 

BAŞVURULAR BAŞLADI 
Aday başvuruları, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı (Bugün) günden itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru adresinden online olarak yapılacaktır.

SINAVLAR MAYIS AYINDA 
Başvuruları kabul edilen adayların başarı sıralamasının belirlenmesi için komisyon tarafından yazılı, sözlü ve uygulamalı sınav yapılacak.  Yazılı Sınav 16 Mayıs 2023 tarihinde saat 10:00 -11:00 arasında, Sözlü Sınav 23 Mayıs 2023 tarihinde saat 10:00-12:00 arasında, Uygulamalı Sınav 23 Mayıs 2023 tarihinde saat 13:00-17:00 arasında yapılacak.

BAŞVURULARIN DEĞERLENDİRMESİ VE SONUÇLARIN DUYURULMASI
Her bir unvan için atanmaya hak kazananların başarı sıralaması; yazılı sınavın %40’ı, sözlü sınavın %30’u ve uygulamalı sınavın %30’u hesaplanarak oluşacak sıralamaya göre
belirlenecek. Sonuçlar sınavların bitiminden itibaren en geç 7 iş günü içinde www.istanbul.edu.tr adresinde yayınlanacak.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.