İkinci Abdülkerim Bardakcı vakası! Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir darbe daha...

İkinci Abdülkerim Bardakcı vakası! Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye bir darbe daha...

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında ikinci Abdülkerim Bardakcı vakası yaşanmak üzere. İki ezeli rakip son olarak Abdülkerim Bardakcı transferinde karşı karşıya gelmiş ve transfer savaşını Galatasaray kazanmıştı.

Son olarak Abdülkerim Bardakcı transferinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray, bir stoper transferinde daha kozlarını paylaşıyor. Abdülkerim Bardakcı transferinden Galatasaray galip çıkarken, Sarı-Kırmızılılar Fenerbahçe''nin istediği bir yıldıza daha kanca attı.

ABDÜLKERİM BARDAKCI SONRASI EZELİ RAKİPLER YİNE KARŞI KARŞIYA

Abdülkerim Bardakcı''nın ardından Fenerbahçe ile Galatasaray bir stoperde daha transfer yarışına girdi. Uzun süredir Fenerbahçe''nin gündeminde olan başarılı savunmacı için Galatasaray da devreye girince akıllara Abdülkerim Bardakcı olayı geldi.

FENERBAHÇE İSTEDİ, GALATASARAY DA DEVREYE GİRDİ

Fenerbahçe ve Galatasaray''ın birbirine girdiği o isim Adamo Nagalo. Uzun süredir Sarı-Lacivertlilerin gündeminde olan oyuncu için Cimbom da devreye girdi. Genç savunmacının menajeriyle temas kuran Galatasaray, oyuncunun durumunu sordu.

YÜKSEK KÂRLA SATMA HEDEFİ

20 yaşındaki stoperin potansiyeline inanan Fenerbahçe ve Galatasaray, transferi bir an önce gerçekleştirip ilerleyen yıllarda oyuncuyu astronomik bir bedelle elinden çıkarmanın planlarını yapıyor.

Nordsjaelland formasıyla bu sezon toplam 16 maça çıkan geç savunmacı 1 gol, 2 asistlik katkı verdi. Burkino Fasolu futbolcunun güncel piyasa değeri 1 milyon euro.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.