İmam imamın karısını kaçırdı. Ölüm emri verildi

İmam imamın karısını kaçırdı. Ölüm emri verildi

Diyarbakır’da yaşanan şok edici olayda, bir imamın eşi başka bir imam tarafından kaçırıldı.

Gerçek Gündem'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, Diyarbakır’ın Kulp İlçesi’ne bağlı İslamköy Mahallesi’nde görevli imam H.A., 4 yıldır bölgede tanınan ve saygı gören bir isimdi. H.A.’nın eşi, kendisi gibi imam olan A.A. tarafından Şanlıurfa’ya kaçırıldı.

diyarbakirda-akillara-durgunluk-veren-olay-imam-baska-bir-imamin-esini-kacirdi-aileden-oldurun-talimati-rd8s.webpAİLEDEN ÖLÜM TALİMATI: "KIZIMIZI VE KAÇIRANI VURACAKSIN"

Kaçırılan kadının ailesi, olayın ardından mağdur imamı hedef aldı. Aile, imam H.A.'ya “Kızımızı da kaçıranı da vuracaksın” şeklinde ölüm talimatı verdi. Bu talimat, yerel halkta büyük bir infiale yol açtı. Durumun daha da kötüleşmemesi için şehirdeki kanaat önderleri devreye girdi ve olay geçici olarak yatıştırıldı.

640xauto-7.webp

Olayla ilgili açıklama yapan İslamköy Mahallesi Muhtarı Zeynel Şeker, imam H.A.’nın mahalledeki çalışma imkanlarının ortadan kaldırılacağını belirtti.

Şeker, “İmam H.A. çok iyi bir insandı ve mahalle olarak çok severdik. Ancak bu olaydan sonra, imamın eşi mahallemize kötü bir örnek teşkil etti. İmamın psikolojik durumu bozulmuş durumda. Kendisi köyüne döndü ama geri dönmek zorunda kaldı. İmamın itibarı zedelendi. Kendisinin mahallede çalışmaması için müftülüğe dilekçe vereceğiz” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.