İncirliova Belediyesi'nden haşerelere karşı yoğun mücadele

İncirliova Belediyesi'nden haşerelere karşı yoğun mücadele

İncirliova Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların rahat ve huzurlu bir ortamda vakit geçirebilmeleri için sivrisinek ve zararlı haşerelere karşı mücadelesini aralıksız sürdürüyor.

Özellikle park ve sosyal donatı alanlarında yoğunlaşan ilaçlama çalışmaları, periyodik aralıklarla devam ediyor.

aw233016-07.jpg

Belediye Başkanı Aytekin Kaya, yaptığı açıklamada ilaçlama çalışmalarının önemine değindi. Kaya, “İlçemizde sivrisinek ve zararlı haşerelerle mücadele kapsamında periyodik olarak sürdürdüğümüz ilaçlama çalışmalarımıza parklarımızda devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın sivri sinek ve haşerelerden arınmış bir ortamda, rahat ve huzur içerisinde vakit geçirebilmelerini sağlamak amacıyla ilçemizin tüm park ve sosyal donatı alanlarında ilaçlama çalışmalarımızı, görevli personellerimizce ara vermeksizin sürdürüyoruz” dedi.

aw233016-05.jpg

İncirliova'da sürdürülen bu çalışmalar, haşerelerin yol açabileceği rahatsızlıkları minimuma indirgemeyi ve vatandaşların günlük yaşamlarını daha konforlu bir şekilde sürdürebilmelerini amaçlıyor.

aw233016-03.jpg

Belediye, ilaçlama çalışmalarını profesyonel ekipler aracılığıyla yürüterek, ilçenin dört bir yanını kapsayacak şekilde organize ediyor.

aw233016-04.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.