İslam Memiş: Çok sert çakılacak

İslam Memiş: Çok sert çakılacak

İslam Memiş, ‘dikkat’ diyerek rekor düşüşü açıkladı.

Geleceği para birimi olarak adlandırılan bitcoin son günlerde dalgalı fiyatlanma yaşıyor. Pek çok yatırımcının merak ettiği bitcoin, geleceği ise merak ediliyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş, ‘dikkat’ diyerek rekor düşüşü açıkladı.

FED VE SEÇİMLERİN ETKİSİ

1 yılda yüzde 119 bandında yükseliş kaydeden bitcoin dikkatleri üzerine çekiyor. 69 bin dolar rekorunu kırdıktan sonra 73 bin dolara bitcoin gelmişti. Ancak son zamanlarda yaşanan ABD seçimleri ve FED’in sert politikası bitcoin tarafında dalgalı fiyatlanmalara neden oluyor.

bitcoin.jpg

BOĞA SEZONU BAŞLADI

Piyasa analistleri bitcoin tarafının boğa sezonuna girdiğini belirtiyor. Halving döneminde, bitcoin üretim hızının yavaşlaması ile beraber değer artışının olacağı tahmin ediliyor. Tabii boğa sezonunda dalgalı seyirlerin olması da yatırımcıları endişelendiriyor.

bitcoinn.jpg

MEMİŞ: 60 BİN DOLAR SEVİYESİNE KADAR GERİLER

Anlık bitcoin 63 bin 973 dolarda işlem görüyor. Peki bitcoin geleceği ne olacak? Ünlü ekonomist İslam Memiş, bitcoin tarafındaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Memiş, yatırımcılara kritik uyarıda bulunarak “Kripto paralarda bir manipülasyon fiyatlaması var. Bu konuda dikkat edin. 60 bin dolar seviyesine kadar geriler. Boğa piyasası Eylül ayı itibarıyla 80 bin dolar beklentim var” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.