Öğrencilere bir burs kapısı daha açıldı! 9 ay boyunca her ay hesaplara yatacak

Öğrencilere bir burs kapısı daha açıldı! 9 ay boyunca her ay hesaplara yatacak

Öğrencilerin yüzünü güldürecek haber geldi. 9 ay boyunca her ay hesaplarına bu para yatacak.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından, milyonlarca öğrenci hangi üniversiteye ve bölüme yerleşeceğini merakla bekliyor. Ancak, maddi zorluklar, bazı öğrencilerin eğitim hayatını sürdürebilmesini güçleştiriyor.

Bu zorluklarla başa çıkabilmeleri için hükümet çeşitli destekler sunarken, bazı kurum ve kuruluşlarda yardım imkanlarını öğrencilere sunuyor.

c9jv0qca10gnzj2ou8dtca.webp

Son olarak Bartın Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik önemli bir destek açıkladı. Belediye Başkanı M. Rıza Yalçınkaya, üniversite öğrenimi gören öğrencilere aylık 1000 TL burs verileceğini duyurdu.

0x0-ogrenciler-dikkat-aylik-en-dusuk-575-tl-en-yuksek-2650-tl-burs-verilecek-basvurular-tev-uzerinden-yapilacak-1660562677359.webp

Bu burs desteğinden toplamda 250 öğrenci faydalanacak. Burs başvuruları Ağustos ayı itibariyle başlandı. Başvurular, Bartın Belediyesi’nin resmi web sitesi üzerinden yapılacak. Başvurular sırasında, öğrencilerin ailelerinin maddi durumunun ön planda olacağı ifade edilirken bu destek, eğitim hayatını sürdürebilmek isteyen öğrencilere önemli bir katkı sağlayacak.

Ayrıca burslar akademik takvim süresince öğrencilerin hesaplarına yatacak.

bartin-belediyesinden-genclere-egitim-destegi.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.