İslam Memiş: Elinde tutan herkes kazanacak

İslam Memiş: Elinde tutan herkes kazanacak

İslam Memiş, yatırımcılara çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

Pek çok vatandaş, gelecekte daha yüksek bir getiri elde etmek hedefiyle elindeki birikimi yatırım yapıyor. Yatırım yaparken çok kazanç sağlasa da para kayıplarına da yol açıyor. Ünlü ekonomistlerin söylemleri ise bu noktada altın değerinde bakılıyor. Uzman isim İslam Memiş, yatırımcılara çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı.

Borsa ve mevduat faizleri son günlerde değer kaybı yaşamaya devam ediyor. Mevduat faizleri yüzde 55 seviyelerinden 50 seviyelerine kadar geriledi. Bu gerileme borsa tarafında da görüldü. BİST 100 son kapanışta 10 bin 139 seviyesi oldu. Borsa ve mevduattaki düşüş yatırımcıları şimdiden tedirgin etmeye başladı.

dolar-tl-turk-lirasi-0000-003.jpg

Altın, kripto para ve dolar tarafındaki dalgalanmalar olunca borsa ve mevduattın da düşmesi neticesinde yatırımcılar neye yatırım yapılması konusunda araştırmalarına başladı. Ünlü ekonomist İslam Memiş, çarpıcı açıklamalara imza attı.

MEMİŞ: BORSA DÜŞECEK

Borsa tarafını değerlendiren Memiş, düşüşün süreceğinin altını çizdi. Memiş,”9 bin 800, 9 bin 600 ve 9 bin 400 seviyelerine kadar düşebilir. Yukarı tarafta 12 bin puan seviyesiyle alakalı yılın ikinci yarısında bir alan var. Ancak teknik olarak o sağlıklı yükselişlerin olabilmesi için sağlıklı düşüşlerin o destek seviyelerini geri çekilmesi gerektiğini de düşünüyorum” dedi.

plumbum.jpg

“2024 YILINDA ÇOK KAZANDIRACAK”

Borsa tarafında sabırlı olunmasını vurgulayan Memiş, orta ve uzun vadeye bağlayanların kazanmaya devam edeceğini söyledi. Memiş, 2024 yılının şampiyonunun ise açıkladı. Memiş, “Dolarla Gümüş almak için güzel bir hafta olacak. Yılın ilk yarısında şampiyon kimdi gümüş. İkinci yarısında yeni şampiyon kim olacak Gümüş olacak. At kenara unut. 37 lira beklentisi var. 2024 yılının şampiyonu gümüş olacak. Gümüşü elinde tutan bekleten arkadaşlarımıza tekrar tebrik ediyorum”dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.