İslam Memiş “Fırsat ayağınıza geldi” diyerek açıkladı! 1 ay içerisinde gerçekleşecek

İslam Memiş “Fırsat ayağınıza geldi” diyerek açıkladı! 1 ay içerisinde gerçekleşecek

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcıları hakkında çok kritik açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları…

2024 yılında altın piyasasında fiyatlar durgunluğunu sürdürüyor. Özellikle ülkelerin merkez bankalarının faiz kararları altın piyasalarını ciddi şekilde etkiliyor.

ABD Merkez Bankası (Fed) ve Avrupa Merkez Bankası'nın faiz indirimine odaklanması, altın fiyatlarının ufak dalgalanmalar yaşamasına neden oluyor.

Picture background

İSLAM MEMİŞ'TEN UYARI

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın yatırımcılarına müjdeli haberi verdi. İslam Memiş, gram altındaki gerilemenin yüzde 5,15 seviyelerine ulaştığını belirterek, Haziran ayı tahminlerini açıkladı. Memiş, “2343 dolar seviyesinde seyreden ons altın toparlanacak. Bant aralığımız 2380 ve 2280 dolar. Bu haftaki yol haritamız toparlanmaya işaret ediyor.” Şeklinde konuştu.

Picture background

DOLARI OLANLAR KAZANACAK

İslam Memiş, dolarda bekleyen altın yatırımcılarının şanslı olduğunu, “2300 dolar veya altına sarkmalarda altın dolar paritesi üzerinden kazanç sağlanacak.” Sözleriyle dile getirdi ve bu yıl iki kez dolar pozisyonu aldıklarını, Kurban Bayramı öncesi bu pozisyonun yapıldığını da sözlerine ekledi.

Picture background

FIRSAT AYAĞINIZA GELDİ

Gram altın yatırımcılarına ons altını takip etmelerini öneren İslam Memiş, “Ons altındaki hareketlilik gram altını etkiledi. 2400 lira güçlü bir destek seviyesi. Haziran ortası ve Temmuz başında 3500 lira seviyesini hedefleyen bir yükseliş bekliyoruz” Dedi.

Altın fiyatlarındaki bu durgunluk, yatırımcıların faiz kararlarına odaklanmasına neden oldu. Küresel piyasalardaki gelişmeleri ve merkez bankalarının adımlarını yakından takip etmek, altın yatırımcıları için kritik bir öneme sahip.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.