İslam Memiş: Rekor düşüşe hazır olun

İslam Memiş: Rekor düşüşe hazır olun

Ünlü ekonomist İslam Memiş, o yatırım aracını işaret ederek rekor düşüşü açıkladı.

Milyonlarca yatırımcı elindeki varlıkları değerlendirmek için farklı yatırım kollarına yöneliyor. Dolar, altın, borsa ve kripto paralar son zamanlarda ilgi çekiyor. Ünlü ekonomist İslam Memiş, piyasadaki son durumu yeni canlı yayınında değerlendirdi.

dolar-tl.webp

PİYASALARDA SON DURUM

Borsa İstanbul güne yükseliş ile başlayarak 10 bin 927 seviyesine geldi. Rekor tazeleyen borsa ise yatırımcıların dikkatini çekti. Ons altın tarafında ise 2 bin 382 dolara kadar ilerlediği görüldü. Dolar TL ise 32,91 seviyesinde anlık olarak işlem görüyor. Bitcoin cephesinde ise düşüş ardından 53 bin dolardan 58 bin dolarda işlem yapıyor.

dolar-altin.jpg

MEMİŞ: DÜŞECEK

Piyasalardaki pozitif başlangıç dikkat çekerken Ünlü ekonomist İslam Memiş, değerlendirmelerde bulundu. Memiş, “Dolar tarafında 40 ile 45 TL yıl sonu beklentimiz var. Borsa tarafında 9 bin 400 puanlara kadar düşüş yaşanabilir. Kısa zamanda ons altın tarafında bir kırılma gerçekleşebilir, ancak yıl sonu 3 bin dolar seviyelerine kadar gelebilir. Kripto paralarda olumsuz yönde devam etmekte Eylül’e kadar bir beklentim yok” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.