İslam Memiş'ten kritik tarih: Riskli bir dönem olacak

İslam Memiş'ten kritik tarih: Riskli bir dönem olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altınla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Milyonlarca yatırımcının beklediği haber altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş''ten geldi. Gram altına ilişkin kritik açıklamalarda bulunan uzman isim Memiş, tarih vererek kritik açıklamalarda bulundu.

Rekor kıran altınla ilgili konuşan İslam Memiş, altın fiyatlarının düşmesine de değindi. Memiş, yaptığı açıklamada 2023 yılıyla ilgili tarih vererek kritik haberler verdi.

Bugün 1081 liradan işlem gören altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatıyla ilgili yatırımcıları heyecanlandıran bir açıklamada da bulundu.

Altın fiyatlarındaki durum özellikle yatırımcılar ve düğün yapacak kişiler tarafından merakla takip ediliyor. 26 Aralık gram altın 1.081, çeyrek altın 1.803, yarım altın 3.608, cumhuriyet altını 7.187 liradan alıcı buluyor.

"2023 genel itibariyle zaten riskli, karmaşık ve belirsiz bir yıl olacak." diyen Memiş, tv100''deki yazısında altınla ilgili sert fiyatlama olacak tarihi açıkladı. 

"Gram altın ve gram gümüşte yeni zirveler bekliyor olacağım. Borsa tarafında beklediğim aşağı yönlü düzeltmeler daha başlamadı." diye konuşan Memiş,

"Kripto paralar aynı bant aralığında baskılanmaya devam ediyor.

Yılın son haftasına fırtına öncesi sessizlik ile başlıyoruz. 2023’ün ilk haftası itibariyle sert fiyatlamalar kaçınılmaz olur! Dikkat edin." açıklamasında bulundu.

 

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.