İstanbul'da trafik kilitlenecek! Tam 45 gün sürecek

İstanbul'da trafik kilitlenecek! Tam 45 gün sürecek

İstanbul'da trafiğin artmasına neden olacak çalışma için düğmeye basıldı. Tam 45 gün sürecek.

İstanbul’da Avcılar ve Küçükçekmece arasındaki metrobüs hattında sürdürülen "Beyaz Yol" çalışmaları nedeniyle D-100 Karayolu'nda trafik yoğunluğu yaşanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından başlatılan bu çalışma, Avcılar'daki İBB Sosyal Tesisleri ile Yenibosna durağı arasındaki metrobüs hattını kapsıyor.

hfkpdqpvxeat8efzkccaag.webp

45 GÜN SÜRECEK

Çalışmalar çerçevesinde, İBB Sosyal Tesisler, Küçükçekmece ve Yenibosna metrobüs duraklarındaki demir bariyerler kaldırıldı ve D-100 Karayolu'na dubalar yerleştirildi. Metrobüs araçları, dubalarla kapatılan şeritlerden ilerlemeye devam ediyor.

Bu düzenleme nedeniyle sabah saatlerinde Ankara istikametinde bazı bölgelerde araç yoğunluğu gözlemlendi. İBB, Avcılar ile Yenibosna arasındaki "Beyaz Yol" çalışmalarının 45 gün süreceğini açıkladı.

ujxmxkh-jk2bfut9okzvxq.webp

YENİBOSNA DURAĞINDA ÇALIŞMA

Ayrıca haziran ayında Yenibosna durağında ise yeni bir çalışma başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Yenibosna Metrobüs İstasyonu'ndaki yaya üst geçidinin genişletilmesi için 75 gün sürecek bir inşaat sürecine duyurmuştu. Bu süre zarfında, D-100 Karayolu ve yan yolda şerit daraltmaları yapılmaya devam ediyor. Çalışmaların 18 gün sonra bitmesi bekleniyor.

kvrcndq7bkgxaxmew34pna.webp

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.