İstanbul’da yaşayan herkes bayram edecek: Yüzde 50 indirim geldi

İstanbul’da yaşayan herkes bayram edecek: Yüzde 50 indirim geldi

İstanbul'da yaşayan milyonlarca İstanbulkart sahibini mutlu edecek kampanya duyuruldu.

İstanbullular için ulaşım artık daha kolay olacak. İstanbulkart sahipleri, %50 indirim avantajıyla daha konforlu bir yolculuk deneyimi yaşayacak. Kendi aracınızı kullanmanın yanı sıra toplu taşıma araçlarından da uygun fiyatlarla faydalanabilirsiniz.

İBB, İstanbulkart bedellerine yüzde 100'e varan oranlarda zam yaptı

Araçlarını İspark P+D otoparklarına bırakan İstanbulkart sahipleri, bu kampanya ile büyük mutluluk yaşayacak.

İstanbulkartı olanlar dikkat! İmamoğlu duyurdu, otoparklara yüzde 50 indirim geliyor

İstanbulkartınızı kullanarak toplu taşıma araçlarıyla kolayca yolculuğunuza devam edebilirsiniz. Hem %50 indirimden yararlanmak hem de konforlu bir toplu taşıma deneyimi yaşamak isteyenler, İstanbulkartın bu fırsatını kaçırmamalı.

Picture background

Şehrin farklı noktalarında bulunan P+D otoparkları sayesinde daha kolay, ekonomik ve çevre dostu bir ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ulaşım İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, şu ifadelere yer verildi:

Aracınızı seçili ispark P+D otoparklarına bırakın ve istanbulkart'ınızı kullanarak toplu taşıma araçları ile yolculuğunuza devam edin.

Bu sayede, hem %50 indirimden hem de konforlu toplu ulaşımdan faydalanın.

Şehrin çeşitli noktalarında bulunan P+D otoparklarımızla sizlere daha kolay, ekonomik ve çevreci ulaşım imkanı sunuyoruz.

ulasim.jpg

Resim

KAMPANYANIN DETAYLARI

Kampanyaya katılmak için İstanbulkart Mobil'in "Kişisel Bilgiler" bölümüne plakanızı eklemeniz gerekmektedir. Plaka ekleme işlemi sırasında açık izin verilmesi ve kampanya sırasında onaylanması gerekmektedir. Yetkilendirmeyi devre dışı bırakan kullanıcılar kampanyadan yararlanamayacaktır.

Kampanyadan yararlanmak için otopark ödemesini İstanbulkart ile yapmanız gerekmektedir. Ulaşım geçişi yapan kullanıcı ile plakanın ekli olduğu kullanıcı aynı kişi olmalıdır.

İstanbul'da yaşayanlar dikkat! Yüzde 50 indirim geldi 5

Otoparkınızdan otopark ücretinin ödenmesine kadar geçen süre 24 saati geçmemelidir. Koşulların sağlanması durumunda toplu taşıma kullanımı park saatleri dışında gerçekleşmelidir.

Kampanya seçili İSPARK P+D otoparklarında geçerlidir: Yenikapı Spor ve Kültür Merkezi Otoparkı, Feshane P+D Açık Otopark, Merter Metrosu P+D Otoparkı, Kirazlı Metro İstasyonu P+D Otoparkı, Büyükçekmece Metrosu Açık Otoparkı, Soğanlık Metrosu Açık Otoparkı, Çekmeköy Metro Otoparkı P+D.

Kampanyadan yararlanabilmek için açık onay seçeneğinin etkinleştirilmiş olması ve kampanyaya katılım öncesinde en az bir ticari elektronik ileti izni verilmesi gerekmektedir. Açık rıza ve ticari elektronik ileti izinleri İstanbulkart Mobil’den ya da istanbulkart. istanbul adresindeki profil sayfasından düzenlenebilir. Plaka ekleme açık rızası İstanbulkart Mobil’den izinlerim kısmından düzenlenebilir.

Kişiselleştirme işlemini yapmak, açık rıza ve ticari elektronik ileti izinlerini en kolay şekilde düzenlemek için İstanbulkart Mobil’i indirebilirsiniz.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.