İYİ Partili belediye başkanı istifa etti

İYİ Partili belediye başkanı istifa etti

İYİ Parti'de istifalar devam ediyor, son istifa haberi Erzurum'dan geldi.

31 Mart Yerel Seçimleri'nde oy kaybı yaşayan ve sonrasında olağanüstü kurultayla gündeme gelen İYİ Parti'de Genel Başkan Meral Akşener, görevini Müsavat Dervişoğlu'na devretmişti.

HORASAN BELEDİYE BAŞKANI İSTİFA ETTİ

Erzurum Horasan Belediye Başkanı Hayrettin Özdemir, İYİ Parti'den istifa etti. Özdemir, Ankara'ya giderek istifasını parti genel merkezine sundu ve bundan sonra görevine bağımsız olarak devam etmeyi planladığını açıkladı.

9 Mayıs'ta İYİ Parti Genel Başkanı seçilen Müsavat Dervişoğlu'na "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştiren Özdemir, o dönemde Dervişoğlu'na şu sözlerle destek vermişti:

"En önemli ve en başta tebriğimiz Sayın Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu’na. Sayın Dervişoğlu bizim için çok kıymetli, değerli bir isimdir. İYİ Parti camiasına, Türkiye'ye ve Türk milletine hayırlı olsun. Türkiye'nin meseleleri noktasında önemli hizmetlerde bulunan Sayın Genel Başkanımızı tebrik ediyorum, hayırlı olsun. Bilgisi, birikimi ve tecrübesiyle bu görevi layıkıyla yapacağına yürekten inanıyorum, başarılar diliyorum."

ekran-goruntusu-2024-06-03-103542.png

Hayrettin Özdemir Kimdir?

Turizm ve seyahat işletmeciliği sektöründe faaliyet gösteren Hayrettin Özdemir, 1989-1990 yıllarında vatani görevini tamamladı. 2024 yerel seçimlerinde Erzurum'un Horasan ilçesinden belediye başkan adayı olarak %32 oyla seçilen Özdemir, mazbatasını Horasan İlçe Seçim Kurulu Başkanı Halime Görgülü Yemez'den aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.