Kabus geri döndü! O ilde 5 günde 3 kişi hayatını kaybetti

Kabus geri döndü! O ilde 5 günde 3 kişi hayatını kaybetti

Sivas'ta son beş gün içerisinde 3 kişi Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Sivas’ın Gölova ilçesine bağlı olan Boğazköy'de yaşayan 36 yaşındaki Ş.T'nin vücuduna kene yapıştı. Rahatsızlanan Ş.T, zaman kaybedilmeden Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ve KKKA hastalığı şüphesiyle anestezi yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Ş.T, burada doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yakınlarına teslim edilen Ş.T'nin cenaze töreni geerçekleştirilecek.

Ayrıca, yine Sivas'ta dün Merkeze bağlı olan Olukman köyünde hayvancılıkla uğraşan 25 yaşındaki Emre Naçar vücuduna da kene yapıştı. Tedavi altına alınan Emre Naçar’da doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetmişti.

6 Haziran günü ise Sivas’ın Gemerek ilçesine bağlı olan Eşikli köyünde çobanlık yapan 25 yaşındaki Afganistan uyruklu Gülbidin Ekberi’nin de vücuduna kene yapışması sonucu hastaneye kaldırıldı.

Ancak Ekberi’de burada doktroların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cenazesi yakınlarına teslim edilen Ekberi'nin Afganistan'a götürüldü.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.