Kaçak silah ticaretine polisten darbe

Kaçak silah ticaretine polisten darbe

Aksaray'da kaçak silah ticaretine yönelik polis operasyonu büyük bir başarıyla sonuçlandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, şehirde kaçak silah ticareti yaptığı belirlenen bir şahsın peşine düştü. Operasyon, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirildi.

Edinilen bilgilere göre, teknik ve fiziksel takip sonucunda Ş.K. (65) isimli şüphelinin kimliği ve ikamet adresi tespit edildi. KOM ekipleri, yeterli delilleri topladıktan sonra harekete geçerek şüphelinin evine operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda şüphelinin evinde 21 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 21 adet şarjör ele geçirildi.

Operasyon kapsamında gözaltına alınan Ş.K., emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Şüpheli, yapılan yargılama sonucunda tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, operasyonun kaçak silah ticaretiyle mücadele kapsamında önemli bir adım olduğunu belirtirken, soruşturmanın detaylı bir şekilde sürdürüldüğünü ifade etti. Sokaklardaki silah ticaretine yönelik benzer çalışmaların devam edeceği vurgulandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.