Kadına bakarak mastürbasyon yaptı. Mahalleli tekme tokat dövdü

Kadına bakarak mastürbasyon yaptı. Mahalleli tekme tokat dövdü

Bahçelievler'de dün gece Şirinevler Mahallesi'nde bulunan bir çocuk parkında mide bulandıran bir olay meydana geldi.

İddiaya göre, bir kadın çocuğuyla birlikte parkta vakit geçirirken, yanında oturduğu sırada arkasına geçen bir kişi mastürbasyon yapmaya başladı. Şüphelinin bu sapıkça hareketlerini fark eden parktaki diğer insanlar durumu hemen kayda aldı.

75146-5.jpgKadının parkı terk etmesinin ardından, mahalle sakinleri şüpheliye yaklaşarak tepki gösterdi. Olay yerinden kaçmaya çalışan şüpheli, gençlerin saldırısına uğradı ve darp edildi. Bu anlar çevrede bulunan bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

75146-6.jpgHasan Hüseyin adlı genç, olayı şöyle anlattı, "Biz iş yerimizde temizlik yapıyorduk, kadın parkta otururken bir adam sapıkça hareketler yapmaya başladı. Biz de dayanamayıp çıkıp adama müdahale ettik, kadın da oradan uzaklaştı. Adamı uyardık, 'Bu ne biçim hareket' dedik, ama o 'Karışmayın' dedi."

75146-1.jpgOlayın ardından polis ekipleri bölgeye gelerek şüpheliyi aramaya başladı. Mahalle sakinleri ise bu tür olaylara karşı daha dikkatli olunması gerektiğini belirtti ve benzer durumlarda hemen müdahale etmeye çağırdı.

75146-4.jpg

75146-2.jpg

75146-3.jpg

75146.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.