Fiat Egea’da inanılmaz kampanya! Sıfır kilometre araç sahibi olmanın tam zamanı

Fiat Egea’da inanılmaz kampanya! Sıfır kilometre araç sahibi olmanın tam zamanı

İtalyan otomotiv devi Fiat, 2024 model araç sahibi olmak isteyenler için Şubat ayı boyunca geçerli olan dev kampanyaya imza attı.

İtalyan otomotiv devi Fiat, Türkiye’deki otomotiv sektöründe 1 yılı aşkın süredir devam eden krizi, durgunluğu kendi lehine çevirmek, yenilenen yüzleri ile 2024 model araçlarını, otomobil sahibi olmak isteyenlerle buluşturmak için pazar araştırmalarına ara vermeden devam ediyor.

Picture background

Fiat’ın son olarak gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde Temmuz ayı boyunca geçerli olan ve otomotiv sektörünü altüst edecek kampanyasını resmen başlatma kararı aldı.

Fiat gerçekleştirdiği pazar araştırmaları neticesinde, Temmuz ayının son gününe kadar devam edecek olan dev kampanyasının tüm ayrıntılarını resmi internet sitesinden son model araç sahibi olmak isteyenler için duyurdu.

Picture background

Bu kampanyanın asıl amacı, Türkiye’de uzun süredir otomotiv sektöründe yaşanan kriz durumuna rağmen satışlarını arttırmak ve insanları en uygun yoldan 2024 model araç sahibi yapmak.

Fiat, başlattığı bu kampanyayı Türkiye’de en çok tercih edilen modeli olan ‘EGEA SEDAN’ için Temmuz ayının sonuna kadar geçerli olacak şekilde hazırladı. Otomotiv piyasasını altüst edecek olan bu kampanya, 2024 model bir araç sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat olarak görülüyor.

Picture background

Fiat’ın başlattığı bu dev kampanya kapsamında, ‘EGEA SEDAN’ modeli indirimli fiyatı ile yalnızca 969.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ekran-alintisi-001.jpg

ekran-alintisi1.jpg

ekran-alintisi2.jpg

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.