Sıfır otomobillerde 300 bin TL indirim! Beklenen haber geldi

Sıfır otomobillerde 300 bin TL indirim! Beklenen haber geldi

Sıfır otomobillerde 200 bin TL’lik indirim baş döndürdü. Duyan bayilere akın etti.

Temmuz 2024'te yürürlüğe girmesi beklenen ancak 31 Ağustos’a ertelenen Genel Güvenlik Yönetmeliği öncesi, araç sahibi olmak veya araçlarını yenilemek isteyenler için büyük bir fırsat dönemi başlıyor. Birçok otomobil markası, stoklarını eritmek ve müşterilere çeşitli avantajlar sunmak amacıyla çeşitli cazip kampanyalar düzenliyor. Markalar 31 Ağustos’a kadar düzenledikleri kampanyalarla ellerindeki stokları eritmeyi hedefliyor.

Otomobil tutkunları için Temmuz 2024'e sayılı günler kala, Volkswagen, Ford, Renault, Peugeot, Hyundai, Citroen, Honda ve Mercedes gibi önde gelen markalar, muhteşem indirim kampanyalarıyla dikkat çekti.

16998528-728xauto.webp

300 BİN TL 0 FAİZSİZ KREDİ İLE İNDİRİM

Volkswagen, belirli modellerinde sıfır faizli kredi imkanı sunarken, bazı araçlarda 200 bin TL'ye varan indirimlerle tüketicilere cazip fırsat sunuyor. Ford, yayımladığı kampanya ile bazı modellerinde yüzde 20'ye varan indirimler ve takas desteği sağlıyor. Renault nakit alımlarda 300 bin TL'ye kadar 0 faizli kredi seçenekleri sunuyor.

en-uygun-sifir-arabalar.jpg

Hyundai, çeşitli modellerinde sıfır faizli kredi ve büyük nakit indirimleriyle müşterilerine avantajlar sunarken, Citroen'in C3 modeli 120 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0 faizli kredi seçenekleriyle öne çıkıyor. Mercedes-Benz ise kurumsal müşteriler için C 200 4MATIC Sedan ve C 200 4MATIC All-Terrain modellerinde özel finansman seçenekleri sunuyor.

Bu kampanyalar, 31 Ağustos’tan 2024'ten önce araç sahibi olmak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.