Kahramanmaraş'ı bu kez de fırtına vurdu

Kahramanmaraş'ı bu kez de fırtına vurdu

6 Şubat depremlerinin de merkez üssü olan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesini bu kez de fırtına vurdu. İlçede çıkan fırtına nedeniyle ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Kahramanmaraş''ın Pazarcık ilçesinde kurulan AFAD çadır kentinin olduğu bölgede çıkan fırtına nedeniyle ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Fırtınadan başta çadır kentler olmak üzere birçok yer etkilendi. Pazarcık genelinde elektrik kesilirken, çatı düşmeleri sonucu pek çok yerde yollar kapandı. Binalardan kopan parçalar çadırlara saçıldı. Çıkan fırtınada çadır kentlerde büyük zarar olduğu ileri sürüldü.

TEDAVİ ALINA ALINDILAR

Halktv’nin haberine göre yerlerinden çıkan çadırların ve bağlı olduğu metal aksamlar ve çevredeki diğer materyallerin savrulmasından kaynaklanan birçok yaralanma meydana gelirken, yaralananlar arasında çocukların da olduğu ve ağır yaralanan 2 kişinin hayatını kaybettiği belirtiliyor.

İlçede fırtına sonrası hortum çıktığı ve 40''dan fazla yaralı olduğu belirtiliyor

Bölgeye çok sayıda ambulansın gönderildiği de gelen bilgiler arasında. Halk tv muhabiri Ferit Demir, canlı yayında çadırların da yerle bir olduğunu, AFAD''ın da arama kurtarma faaliyetlerine başladığını aktardı.

Bir depremzede çatıdan parçaların düştüğünü belirterek "Bir deprem gitti başka bir deprem geldi" diyerek yaşadıklarını anlattı. Yaralananların Pazarcık Devlet Hastanesi''ne kaldırıldığı belirtildi.

 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.