Kahramanmaraş'ta silahlı kavga: 2 ölü 2 yaralı

Kahramanmaraş'ta silahlı kavga: 2 ölü 2 yaralı

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde gerçekleşen silahlı çatışmada 2 kişi yaşamını yitirdi, 2 kişi ise yaralandı.

Yaşanan silahlı çatışmayla ilgili elde edinilen bilgilere göre, Afşin ilçesi Alimpınar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, husumetli iki grup bir araya geldi ve çıkan silahlı çatışmada Mehmet Karakoç (20) ve kardeşi Abdulkadir Karakoç (17) ile H.C. (17) ve K.K. (32) isimli kişiler, Ö.A. (28) tarafından silahlı saldırıya uğradı.

Olayın ardından ihbar üzerine bölgeye çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Afşin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumları ağır olan Abdulkadir ve ağabeyi Mehmet Karakoç, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. H.C. ve K.K.'nın tedavileri devam ederken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Hayatını kaybeden kardeşlerin cenazeleri otopsi için Kahramanmaraş Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay sonrası Afşin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemleri aldı. Jandarma asayiş ve JASAT ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdiği iddiasıyla B.A. (17) ve baba A.A.'yı (55) gözaltına alırken, firari Ö.A.'yı (28) yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.