Kamerası en iyi telefonlar hangileri? İşte o liste!

Kamerası en iyi telefonlar hangileri? İşte o liste!

Milyonlarca kullanıcının telefonlarda beklediği özelliklerin ilk 3 sırasında yer alan detaylardan biri de kameralarının nasıl olduğu. Peki kamerası en iyi telefonlar hangileri? İşte o liste...

ShiftDelete''de yer alan habere göre; Teknolojinin gelişmesiyle birlikte telefonlar, televizyon ve kameralar gibi birçok cihazın yerini almaya başladı. 

Fotoğraf makineleri, zaman içerisinde büyük değişim ve gelişim gösterdi. Eski ampullü, siyah beyaz çekim yapan cihazlardan, DSLR ve aynasız modellerine kadar belki de binlercesi bu yolculuğun bir parçası oldu.

Fakat günümüzde piyasaya sürülen üst segment en iyi kameraya sahip akıllı telefonlar artık bu cihazları aratmıyor. İşte kamerası en iyi telefonlar…

KAMERASI EN İYİ 40 TELEFON TEK TEK LİSTELENDİ

Kamerası en iyi telefonlar listemizde 2022 ve 2023 yılında tanıtılan birçok modele yer verdik. Sıralama yer alan kamera puanların da DxOMark tarafından yapılan testler sonucunda verildiğini belirtelim. Ayrıca tüm akıllı telefon üreticilerinin katılmadığını, katılanların da yalnızca belirli modellerini gönderdiğini söyleyelim.


 

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.