Karaman'da çatı yangını

Karaman'da çatı yangını

Karaman'da bugün öğleden sonra Alacasuluk Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın çatısında çıkan yangın, hızlı bir müdahale ile kontrol altına alındı.

Saat 13.30 sularında başlayan yangın, çatıdan yükselen dumanları gören çevre sakinleri tarafından 112 Çağrı Merkezi'ne bildirildi. Olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangında dumandan etkilenen 1 kişi, ambulansla tedbir amaçlı olarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren yoğun çalışmaları sonucunda yangın tamamen kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın nedeniyle 100. Yıl Bulvarı trafiğe kapatıldı, ancak söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.

Çatıda hasara yol açan yangının etli ekmek fırınının bacasından çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durulurken, olayla ilgili detaylı bir tahkikat başlatıldı. İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sayesinde can kaybı yaşanmadığı ve yangının çevredeki diğer yapıları tehdit etmeden kontrol altına alındığı belirtildi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.