Karaman'da çatı yangını

Karaman'da çatı yangını

Karaman’da bir apartmanın çatısında çıkan yangın, çevrede endişe yarattı.

Yangın, öğle saatlerinde Kirişçi Mahallesi 45. Sokak’ta bulunan 3 katlı bir apartmanın çatısında başladı. Binada yabancı uyruklu kişilerin ikamet ettiği belirtilirken, yangının sebebi henüz netlik kazanmadı.

Olayın meydana geldiği bölgedeki vatandaşlar, çatıdan yükselen dumanları fark ederek durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevre güvenliğini sağlarken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yangın sırasında binada bulunan bir yabancı uyruklu kadın, olayın etkisiyle sinir krizi geçirdi. Sağlık ve polis ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışılan kadına müdahale edildi.

İtfaiye ekiplerinin yaklaşık bir saat süren yoğun çabaları sonucunda yangın, diğer binalara sıçramadan kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangının çıkış sebebi ile ilgili detaylı tahkikat başlatıldı.

Olay, bölgedeki güvenlik ve yangın önlemlerinin önemini bir kez daha gündeme getirirken, yetkililer yangınla ilgili detaylı incelemelerin devam edeceğini belirtti.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.