Kayısılarda kimyasal madde tespit edildi. Acil olarak toplatılıyor

Kayısılarda kimyasal madde tespit edildi. Acil olarak toplatılıyor

O marka kayısılar acil olarak geri çağırıldı.

Kavak GmbH, Almanya genelinde "Bütün ve Çekirdeksiz Kayısı, Kurutulmuş ve Kükürtleme Yapılmamış" ürününü geri çağırdığını duyurdu. Geri çağırma kararı, ürünün içerik listesinde kükürt dioksit katkı maddesinin belirtilmemesi ve ürünün yanlış bir şekilde "kükürtleme yapılmamış" olarak tanıtılması nedeniyle alındı.

833334.jpgÜRÜN DETAYLARI

- Ürün Adı: Bütün ve Çekirdeksiz Kayısı, Kurutulmuş ve Kükürtleme Yapılmamış
- Marka: Kavak
- Parti Numarası: 420013445-42-014
- Son Kullanma Tarihi: 31.12.2024

Kavak GmbH, tüketicilere bu ürünü kullanmamalarını ve iade etmelerini tavsiye ediyor. Ürünü satın aldığınız mağazaya fiş olmadan bile iade ederek ürün bedelini geri alabilirsiniz.

GIDA ALERJİLERİ VE RİSKLER

Gıda alerjileri kişiden kişiye değişiklik gösterebilir ve çeşitli sağlık sorunlarına yol açabilir. Alerji belirtileri arasında ağız, burun ve boğaz bölgesinde şişlik, mide bulantısı, kusma, şişkinlik, ishal, bronşların daralması, ciltte egzama, kaşıntı ve kurdeşen yer alabilir. Aşırı durumlarda, anafilaktik şok gibi hayati tehlike oluşturabilecek reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Tüketicilerin sağlıklarını korumak adına, bu ürünün tüketiminden kaçınmaları ve belirtilen talimatlara uymaları önemle tavsiye edilir.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.