Kerem Kınık’a AKP'li Bülent Turan'dan tepki

Kerem Kınık’a AKP'li  Bülent Turan'dan tepki

Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın Şahan Gökbakar ile girdiğ polemik AKP’li Bülent Turan’ı rahatsız etti. Turan sosyal medyadan Kınık’a seslenerek ‘’Sadece işinize odaklansanız artık!" ifadelerini kullandı.

Duygu ŞAHSUVAR/ KAMU SON HABER- 6 Şubat depremlerinin ardından Kızılay''ın Ahbap''a çadır ve konserve satmasının ortaya çıkması üzerine Kızılay Başkanı Kerem Kınık’a aralarında sanatçıların da bulunduğu kamuoyundan büyük geldi.

Kızılay Başkanı Kınık önce satış işlemini doğrularken, ilerleyen zamanlarda ‘’Haberim yok’’ diyerek kendini aklamaya çalıştı. Bu arada kendisini eleştirenlere de sosyal medya heabından laf yetiştirdi.

Skandal ve polemiklerle gündemden düşmeyen Kerem Kınık’ı sosyal medya eleştirenlerden bir de ünlü komedyen Şahan Gökbakar oldu. Kınık sosyal medyadan Gökbakar’ın eleştirilerine verdiği yanıtlara AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’dan tepki geldi.

Turan, sosyal medya hesabından komedyen ve oyuncu Şahan Gökbakar ile yaşadığı polemik ve kullandığı ifadeler üzerinden Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık''a sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Twitter''dan Kınık''ın açıklamalarını alıntılayan AKP''li Turan, "Allah aşkına "Şahancım" ne, "bulaşmak" ne? Bu nasıl bir üslup? Yok mu sizin avukatınız/basın danışmanınız açıklama yapılacaksa yapsın! Göreviniz Recep İvedik tiplemesiyle bu seviyede bir polemik midir? Sadece işinize odaklansanız artık!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.