Kim Milyoner Olmak İster’de telefon jokeri için aranınca bunu yaptı! Soruya cevap veriş şekli sosyal medyayı ikiye böldü

Kim Milyoner Olmak İster’de telefon jokeri için aranınca bunu yaptı! Soruya cevap veriş şekli sosyal medyayı ikiye böldü

Popüler bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster’de sorulara cevap veren telefon jokeri, o anları sosyal medyada paylaştı.

Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olan "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında ter döken Elif Doğan, 6. soruda zorlandığında telefon joker hakkını kullanarak Furkan Külcü'ye başvurdu. Telefon jokeri kullanımlarının perde arkası genellikle merak edilirken, bu sefer yaşananlar mizahi bir senaryoya dönüştü.

TELEFON JOKERİ SORUYU GOOGLE’A DANIŞTI

Yarışmacı Elif Doğan, "Hangi klasik eserin yazarı Samuel Beckett'tir?" sorusunda zorlanınca telefon joker hakkını kullanarak Furkan Külcü'ye ulaştı.

Doğan’ın telefon jokeri olan Külcü, sorunun cevabını Google üzerinden arayarak buldu ve bu anların kamera arkası görüntülerini sosyal medya hesabından paylaştı. Bu durum, izleyiciler arasında büyük ilgi ve mizah konusu oldu.

kulcu.jpg

Videoda Külcü, sunucu Kenan İmirzalıoğlu kendisini aramadan önce kopya düzeneğini kurdu. Öncelikle cep telefonu ve bilgisayar ekipmanlarını hazırladı. Yarışmadan aranan Külcü, kendisine iletilen soruyu hızlıca internette araştırmaya başladı.

Doğru yanıtı vermesinin ardından Külcü, arkadaşı aracılığıyla videoya aldığı o anları sosyal medyada paylaştı.

yarisma1.jpg

SOSYAL MEDYAYI İKİYE BÖLDÜ

Furkan Külcü'nün Google kullanarak cevap bulması, "Kim Milyoner Olmak İster" yarışmasında büyük tartışmalara neden oldu. Sosyal medyada kullanıcılar ikiye bölündü; bazıları Külcü'nün hamlesini zeki ve pratik bir çözüm olarak değerlendirirken, diğerleri ise bunun yarışmanın ruhuna ve kurallarına aykırı olduğunu öne sürdü. Bu durum, yarışmanın doğasına ve adil rekabet ilkelerine uygun olup olmadığı konusunda geniş çapta bir tartışma başlattı.

DAHA ÖNCE ÇOĞU KEZ ŞAKASI YAPILMIŞTI

Telefon jokeri olarak aranan kişilerin Google üzerinden arama yaparak cevaplara ulaşabileceği, daha önce de sosyal medyada tartışılmış, çoğu kez şakası yapılmıştı. Bu kez senaryo gerçeğe dönüştü ve telefon jokerinin o davranışı sosyal medya kullanıcılarına ulaştı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.