Kimyasal fabrikasında yangın! Yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı

Kimyasal fabrikasında yangın! Yükselen dumanlar gökyüzünü kapladı

Denizli'de araç kimyasalları üreten bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın 2 saat süren çalışmalar sonunda söndürüldü. Yangından çıkan dumanlar gökyüzünü kapladı.

İHA''nın haberine göre; Yangın, Denizli''nin Pamukkale ilçesine bağlı Kale Mahallesi 348 Sokakta meydana geldi. Araçlar için her türlü kimyasal malzemenin üretildiği fabrikada henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine yangın yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangına müdahale eden itfaiye ekipleri, 2 saat süren çalışmalar sonucunda yangını söndürdü.

Faaliyet gösteren fabrikada çalışanlar kısa sürede tahliye edildi.

Yangından yükselen dumanlar Denizli kent merkezinin birçok yerinden görülebilirken, TOMA araçları da söndürme çalışmalarına destek verdi. Gökyüzünü kaplayan siyah dumanlar ve yanan fabrikadan yükselen alevler, havadan dron ile görüntülendi.

Yangının başlangıcına şahit olan işçilerden Ramazan Mert Tahir, “Fabrikadan araçlar için her türlü kimyasal malzeme üretiyoruz. Yangın bizim çalışma olduğumuz bölümden başladı. Yangın başladığı esnada o bölümde 20’ye yakın kişi çalışıyorduk. Bir anda parlama oldu, gerisini biz de göremedik” dedi.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.