Kirli Sepeti hayranlarına büyük şok! Sevilen oyuncu diziden ayrıldı

Kirli Sepeti hayranlarına büyük şok! Sevilen oyuncu diziden ayrıldı

Kirli Sepeti dizisinde bir ayrılık yaşandı. Ünlü oyuncu dizinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu.

Now TV’nin sezon finaliyle kısa süreliğine ekranlara veda eden dizisi "Kirli Sepeti"nde izleyicileri üzecek bir ayrılık yaşandı. Dizide Murat karakterine hayat veren Halil İbrahim Ceyhan, projeden ayrıldı.

Daha önce "Hemen Döneriz" ve "Emanet" gibi yapımlarda rol alan Ceyhan, "Kirli Sepeti"ndeki vedasıyla gündeme oturdu.

Halil İbrahim Ceyhan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, diziden ayrıldığını duyurdu. Paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Başta bana güvenerek Murat rolünü teslim eden yapımcımız Fatih Aksoy olmak üzere, yönetmenlerim, set ekibindeki tüm arkadaşlarıma ve değerli oyuncu dostlarıma çok teşekkür ederim. Güzel bir sene geçirdik; şimdi yeni heyecanlara yol alma vakti… Hoşça kal 'Kirli Sepeti'."

ekran-goruntusu-2024-05-29-162548.png

HALİL İBRAHİM CEYHAN KİMDİR?

Halil İbrahim Ceyhan, 1986 yılında İstanbul'da doğdu. 1.80 boyunda ve 76 kilo olan Ceyhan, 2007 yılında Best Model of Turkey yarışmasına katıldı. Bu yarışmanın ardından müzik kariyerine yönelen Ceyhan, ilk single'ı "Kaybettim" ile müzik piyasasına adım attı.

Ceyhan, aynı zamanda Serdar Ortaç ve Oğuz Berkay Fidan gibi ünlü isimlere şarkı sözleri yazdı. Şarkıcılığın yanı sıra mankenlik ve oyunculuk da yapan Ceyhan, çok yönlü bir kariyer inşa etti. 2019 yılında çıkardığı, sözü ve müziği kendisine ait olan "Kendini Bana Bırak" adlı parçası YouTube'ta 2 milyona yakın dinlenme elde etti.

İlk oyunculuk deneyimini "Hemen Döneriz" adlı sinema filminde yaşayan Halil İbrahim Ceyhan, bu filmde Burak Satıbol, Ayhan Taş ve Esin Civangil gibi oyuncularla birlikte rol aldı.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.