Kızılcık Şerbeti 43. bölümde fırtınalar kopuyor ‘Gizli aşkın sorumlusu Doğa oldu’ Yeni bölüm fragmanı yayında

Kızılcık Şerbeti 43. bölümde fırtınalar kopuyor ‘Gizli aşkın sorumlusu Doğa oldu’ Yeni bölüm fragmanı yayında

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nde gizli aşk ortaya çıktı, kabak yine Doğa’nın başına patladı. Dizinin yeni bölümünde Pembe deliriyor, Ömer hastaneye kaldırılıyor.

Cuma günü milyonları ekran başına toplayan ve reyting rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde seyircisine ani şoklar yaşatan dizinin yeni bölümünde fırtınalar durulmuyor. Alev ve Abdullah aşkının ortaya çıkmasının ardından Doğa, eski kayınvalidesi Pembe tarafından bu olaydan da sorumlu tutuluyor.

Oyuncu kadrosunda Ceren Karakoç, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Müjde Uzman, Sibel Taşçıoğlu gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle olay olmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde ortaya çıkan gizli sırlar, yeni bölümde büyük krizlerin patlak vermesine neden oluyor.

2109319e53a11250a87a51edb67bc001-840.jpg

BOŞANMA MI GELİYOR?

Alev ve Abdullah’ın gizli sırrının ortaya çıkmasının ardından kıyamet kopuyor. Yeni bölüm fragmanında Pembe’nin sinir krizi geçirdiği anlar seyirciye yansırken, tüm bu olanlardan her zamanki gibi Doğa sorumlu tutuluyor.

Pembe’nin öfkesi 43. bölüm fragmanıyla bile seyirciye geçerken, Abdullah ile boşanıp boşanmayacağı henüz net değil.

c1b7d0d179a6379f30310e26a3b21f83-840.jpg

“SENİ TANIDIĞIM GÜNE LANET OLSUN”

Kızılcık Şerbeti’nin yeni bölüm fragmanında Pembe’nin Doğa’ya “Bütün suç senin, ailemize girdin bütün hayatımızı mahvettin sen! Seni tanıdığım güne lanet olsun” dediği görülüyor.

Pembe oğlu Fatih’i, Doğa ile tekrar evlenmemesi konusunda tehdit ediyor. Yeni bölümü heyecanla bekleyen izleyiciler Fatih’in işittiği “Sana sütümü helal etmem” sözleri üzerine neler yapacağını merak etmeye başladı.

4bcd41c20cb08e11b4523dd477effb70-840.jpg

ÖMER HASTANEYE KALDIRILIYOR

Kıvılcım ile tekrar bir araya gelen Ömer’in fenalaşarak hastanede yoğun bakıma alındığı ve kurtulma şansının düşük olduğu sahneler yeni bölümün en önemli detayları arasında yerini alıyor.

İkinci fragmanı merakla bekleyen Kızılcık Şerbeti izleyicileri, bu fragmanda heyecanı doruklarına kadar hissediyor.

KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜMÜ NE ZAMAN?

Kızılcık Şerbeti Show TV ekranlarında her Cuma akşamı yayınlanıyor. Yeni bölüm olan 43. bölüm 15 Aralık 2023 Cuma akşamı saat 20.00’da ekranlarda olacak.

BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Kızılcık Şerbeti’nin bir önceki 42. bölümünde Nilay ve Mustafa öğrendikleri büyük sırrı ortaya çıkarmak için bir oyun oynasalar da, bu oyun Abdullah tarafından bozuldu.

c44d6d49d36af884be3d16e3731aafbd-840.jpg

Yaşanan son gelişmeleri birbirleriyle paylaşmak için bir araya gelen Abdullah ve Alev birlikte keyifli anlar yaşamalarının yanı sıra Alev, Abdullah’tan çok etkilendiğini düşünerek bunun önüne geçebilmek için Rüzgar ile olan nikahı hızlandırma kararı aldı.

Fatih, Doğa’ya karşı aşırı ilgili görünmesinin yanında, onu geri kazanmak için her yolu denemeye karar verdi.

Alev’in nikahına bir gün kalmasına rağmen Abdullah’ın verdiği bir karar, hem Alev’in ailesini hem de Abdullah’ın ailesini geri dönüşü olmayan bir yola soktu. Gizli aşkın açığa çıkması, ailelerde yeni krizlerin beklenmesine neden oldu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.