Koku ihbarına gittiler: Cesetle karşılaştılar

Koku ihbarına gittiler: Cesetle karşılaştılar

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan 12 katlı bir apartmanın birinci katında tek başına yaşayan Celal Ö.'nün (56) evinde meydana gelen olay, komşuların koku duymasıyla ortaya çıktı.

Olay, öğle saatlerinde Medya Mahallesi'nde gerçekleşti.

Komşularının evden koku gelmesi üzerine endişelenen vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, kapıya çalmalarına rağmen içeriden cevap alamayınca, durumu daha da ciddiye alarak itfaiyeden yardım istedi. İtfaiye ekipleri, balkon kullanarak eve giriş yaptılar ve burada Celal Ö.'nün cansız bedeniyle karşılaştılar.

Sağlık görevlilerinin müdahale ettiği Celal Ö.'nün hayatını kaybettiği belirlendi. Ancak, müdahale sırasında sağlık görevlileri de koku nedeniyle fenalaştı. Bunun üzerine ek sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Celal Ö.'nün öldüğünü tespit etti ve cansız bedenini adli tıp kurumuna götürmek üzere hazırlık yaptılar.

Polis ekipleri, durumu savcılığa bildirerek soruşturma başlattı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, Celal Ö.'nün ölüm nedenini belirlemek üzere adli tıp kurumunda yapılacak otopsi için işlemleri başlattılar. Şu anda soruşturma devam ediyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.